PAOK TV: Με Βιεϊρίνια η μετάδοση του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

PAOK TV: Με Βιεϊρίνια η μετάδοση του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

PAOK TV: Με Βιεϊρίνια η μετάδοση του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της παραγωγής και μετάδοσης του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, για την πρεμιέρα της Superleague 1, από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Λίβερπουλ - Άρσεναλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να «τρέξει» το πρότζεκτ του PAOK TV, σ’ ότι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα, να εκμεταλλευτεί από μόνος την εικόνα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ (20:00) της Κυριακής με την ζωντανή μετάδοση της αναμέτρησης, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, από το γήπεδο της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» τρέχουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγωγής, που δε θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ανάλογες ποδοσφαιρικές παραγωγές, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να αναλαμβάνει το σχολιασμό της αναμέτρησης και τον Αλέξη Σπυρόπουλο να είναι στην περιγραφή του αγώνα.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μια νέα προσπάθεια, όπως αυτή του PAOK TV, δεν θα μπορούσε να μην έχει τη στήριξη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Και του φυσικού αρχηγού αυτής της ομάδας του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δουλεύει σκληρά προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους αγωνιστικούς χώρους. Ως τότε παραμένει ενεργό και πολύτιμο μέλος του ΠΑΟΚ και βοηθάει σε όλους τους τομείς. Αυτή την Κυριακή θα έχει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο. Του σχολιαστή του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός που θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το PAOK TV. Ο Βιεϊρίνια θα είναι εκεί προκειμένου να βοηθήσει τους συνδρομητές του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ να καταλάβουν καλύτερα τον αγώνα και να μιλήσει άκρως ποδοσφαιρικά».

Η διαδικασία πώλησης των συνδρομών συνεχίζεται από τα δύο καταστήματα του «Δικεφάλου», στο γήπεδο της Τούμπας και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ σ’ ότι αφορά το δημοσιογραφικό κομμάτι της παραγωγής, το pre game του αγώνα θα το παρουσιάσουν οι Γιώργος Κουβεντίδης και Δημήτρης Τζορμπατζόγλου, με τον Κώστα Πετρωτό να βρίσκεται στο ρεπορτάζ του ημιχρόνου.

Δίπλα στους πάγκους των δυο ομάδων θα βρίσκονται οι Σταύρος Σουντουλίδης και Αντώνης Τσακαλέας, ενώ τέλος, στο post game, μετά το τέλος του αγώνα θα βρεθούν οι Κώστας Βασιλόπουλός και Σταύρος Κόλκας με συνεντεύξεις, άποψη και ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα