Χάβος: «Με 2-3 ακόμα μεταγραφές η Λαμία θα ανταποκριθεί»

Gazzetta team
Χάβος: «Με 2-3 ακόμα μεταγραφές η Λαμία θα ανταποκριθεί»

bet365

Βέβαιος για την ενίσχυση της Λαμίας ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε ο Μάκης Χάβος, μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΚ στη Φθιώτιδα.

Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν το πιο απαιτητικό φιλικό της προετοιμασίας τους την Τετάρτη, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας, γνωρίζοντας την ήττα μεν (0-1), δίνοντας ωστόσο την ευκαιρία στον Μάκη Χάβο να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στις δηλώσεις του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του, καθώς και στις μεταγραφικές ανάγκες που υπάρχουν ως τη «σέντρα» της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ξεκίνησε πιο νωρίς. Έχει ήδη 5-6 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερο ρυθμό και μεγαλύτερη ταχύτητα από εμάς. Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Από τα παιδιά δεν έχω κανένα παράπονο. Η συμπεριφορά μας η ομαδική αμυντικά λειτούργησε καλά. Θεωρώ πως παρότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας -λόγω φρεσκάδας- δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, πέραν 2-3 λαθών που έγιναν».

Για τις μεταγραφές: «Υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το θέμα δεν είναι να πάρουμε κάποιον απλά για να πάρουμε. Το θέμα είναι να πάρουν κάποιον που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την ομάδα και τα περσινά στάνταρτς. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες καλοί που προσπαθούμε να φέρουμε και το προσπαθεί και η διοίκηση. Δεν έχει αφήσει έτσι την ομάδα.

Είναι λογικό μετά την περσινή καλή πορεία που κάναμε, όλοι να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να θέλουν καλύτερα συμβόλαια. Όμως τα δεδομένα είναι αυτά, η ομάδα ανταποκρίνεται. Έχουμε και νέα παιδιά από τα οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και έχουμε ξαναπεί πως πρέπει να επενδύσουμε και στους νέους. Νομίζω ότι με δύο – τρεις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν σε σημαντικές θέσεις, η ομάδα θα μπορεί να ανταποκριθεί».

Για τους οπαδούς: «Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα