«Πιο κοντά από ποτέ ο Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Πιο κοντά από ποτέ ο Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό»

bet365

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η μετακίνηση του Γκαγιάς Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό είναι πιο κοντά από ποτέ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ωστόσο, επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα ακόμα...

Το «τριφύλλι» συνεχίζει να παλεύει για την υπόθεση του Νορβηγού χαφ που θέλει πολύ ο Γιώργος Δώνης να έχει στο ρόστερ της ομάδας του.

Από πλευράς Παναθηναϊκού έχει γίνει η επίσημη κρούση με συγκεκριμένο ποσό το οποίο δεν φτάνει στις 300.000 ευρώ όπως αναφέρθηκε για να καλυφθεί το συμβόλαιο του παίκτη, παρ' όλα αυτά, έχουν γίνει βήματα προόδου στην υπόθεση, ώστε να ντυθεί ο παίκτης στα πράσινα με δανεισμό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος στον Super Sport FM 104.0:

«Ο Ζαχίντ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει εκφράσει την πρόθεσή του να πάει σε άλλη ομάδα ως δανεικός για να αγωνίζεται. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι έχουμε επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού. Αυτό το σενάριο είναι πιο πιθανό από ποτέ. Την ίδια ώρα πρέπει να γίνουν και κάποια άλλα πράγματα για να επέλθει συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα