Ο Ραούλ Μπράβο ύποπτος για στήσιμο του αγώνα Βέροια - Πανιώνιος (pics)

Gazzetta team
Ο Ραούλ Μπράβο ύποπτος για στήσιμο του αγώνα Βέροια - Πανιώνιος (pics)

bet365

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ραούλ Μπράβο βρίσκεται στο στόχαστρο μεταξύ άλλων και για το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-2015.

Ολλανδία - Αγγλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι αποκαλύψεις από την Ισπανία για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων συνεχίζεται με τα ρεπορτάζ να αναφέρονται στη δράση του Ραούλ Μπράβο και στην Ελλάδα, όταν αγωνιζόταν στα μέρη μας ως ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα infolibre.es ο Ραούλ Μπράβο είναι ύποπτος για στήσιμο της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-2015 όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της Βέροιας.

Όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, μια βρετανική εταιρία που ασχολείται με ύποπτες κινήσεις σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, εκτιμά πως υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις του Ραούλ Μπράβο για αγώνα μεταξύ της Βέροιας και του Πανιωνίου για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εκείνη τη σεζόν ο Ραούλ Μπράβο είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Βέροιας με τον Πανιώνιο.

Την 1η του Νοέμβρη του 2014 στο εντός έδρας 2-2 με τους «κυανέρυθρους» ο Ισπανός είχε σκοράρει, ενώ στον δεύτερο γύρο η Βέροια είχε ηττηθεί με 4-2 στη Νέα Σμύρνη, στις 18 Μαρτίου του 2015.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα