Λαμία: «Πλησιάζει» ο Φελίπε, προχωρούν οι ανανεώσεις Αντέτζο - Μπεχαράνο

Λαμία: «Πλησιάζει» ο Φελίπε, προχωρούν οι ανανεώσεις Αντέτζο - Μπεχαράνο

bet365

Τα κυανόλευκα της Λαμίας προβάρει ο Ζορζέ Φελίπε, που ενδεχομένως ταξιδέψει προσεχώς στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Φθιωτούς, που παράλληλα «τρέχουν» τις υποθέσεις των ανανεώσεων των Αντέτζο και Μπεχαράνο.

Το πλάνο για τη Λαμία της σεζόν 2019/20 έχει αρχίσει να ενεργοποιείται, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις αναφορικά με τη σύνθεση του ρόστερ.

Ο Πίτι αποχώρησε, ως αναμενόταν, από την ομάδα, ενώ εντείνονται οι συζητήσεις για τις μεταγραφές που έχουν αποφασιστεί.

Σε αυτές αναμένεται να «σπάσει» το ρόδι ο Ζόρζε Φελίπε, 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Ντεσπορτίβο Άβες, στον οποίον η διοίκηση των Φθιωτών έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ο παίκτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα και μάλιστα ενδεχομένως ταξιδέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Λαμία.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι Ντάνιελ Αντέτζο (30 συμ, 3 γκολ) και Ντάνι Μπεχαράνο (11 συμ) βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία με τη Λαμία, ώστε να παραμείνουν στο ΔΑΚ και την επόμενη χρονιά και δεν αποκλείεται τα δυο θέματα να «κλείσουν» το αμέσως επόμενο διάστημα. Παράλληλα συζητήσεις υπάρχουν και με τους υπόλοιπους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν, δίχως να υπάρχει κάτι επίσημο ως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα