ΠΑΟΚ: Οι Ρώσοι στέλνουν Κομλιτσένκο (vids)

ΠΑΟΚ: Οι Ρώσοι στέλνουν Κομλιτσένκο (vids)

ΠΑΟΚ: Οι Ρώσοι στέλνουν Κομλιτσένκο (vids)

bet365

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ του τσέχικου πρωταθλήματος, ο Νικολάι Κομλιτσένκο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα.

100% Επιστροφή* χρημάτων Λάτσιο - Μπολόνια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ρωσικά δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Μλάντα Μπόλεσλαβ, Νικολάι Κομλιτσένκο. Ο Κομλιτσένκο προέρχεται από μια τρομερή σεζόν στον τσεχικό πρωτάθλημα, όπου βγήκε πρώτος σκόρερ με 27 γκολ και επτά ασίστ, σε 31 εμφανίσεις. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει σκοράρει κατά του Δικεφάλου του Βορρά το Σεπτέμβριο του 2016 με την φανέλα της Σλόβαν Λίμπερετς για το Europa League.

Το συμβόλαιο του Ρώσου φορ με την Μλάντα λήγει το καλοκαίρι του 2022, η οποία τον απέκτησε από την Κράσνονταρ έναντι 400.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δει τι θα κάνει με τους δικούς του επιθετικούς, αφού μην ξεχνάμε αυτή την στιγμή στην ομάδα μετά και την επιστροφή του Κουλούρη υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές σε αυτή την θέση.

Βέβαια, σε περίπτωση που ο διεθνής Έλληνας άσος τελικά αποχωρήσει (όπως είναι γνωστό το όνομά του παίζει αρκετά στα ρεπορτάζ των Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης) τότε τα δεδομένα για τους νταμπλούχους Ελλάδος θα αλλάξουν και δεν αποκλείεται η περίπτωση του Κομλιτσένκο να απασχολήσει πιο σοβαρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα