Ανακοίνωση με απορία από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Ανακοίνωση με απορία από τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ανακοίνωση για την εκδίκαση της προσφυγής του κατά της Super League εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας υπόνοιες πως το θέμα δεν καλύπτεται με τη δέουσα προσοχή από τα ΜΜΕ, «παρότι θα κρίνει τη συνέχεια των εθνικών πρωταθλημάτων».

Στις 18.00 ξεκίνησε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή των Ηπειρωτών κατά της Super League και για την επικύρωση της βαθμολογίας που τον υποβιβάζει και ο σύλλογος με ανακοίνωση αναφέρθηκε στην κάλυψη της οποίας αυτή τυγχάνει από τα ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση:

«Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εξετάζεται αυτή τη στιγμή η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της Super League, με την οποία η ομάδα ζητά την παραμονή της στην Α΄ εθνική κατηγορία, με τους νομικούς κ.Αλέξη Κούγια και κα. Χρύσα Σεβαστοπούλου να υποστηρίζουν την υπόθεση.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά αντίστοιχα μας προκαλεί εντύπωση ότι αυτό το σημαντικό γεγονός δεν καλύπτεται από κανένα μέσο ενημέρωσης του αθλητικού χώρου παρόλο που η απόφαση θα κρίνει αρκετές εκκρεμότητες των πρωταθλημάτων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα