Ατρόμητος: Οι... ψυχάρες που τον έστειλαν ξανά στο Europa League!

Ατρόμητος: Οι... ψυχάρες που τον έστειλαν ξανά στο Europa League!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Οι... ψυχάρες που τον έστειλαν ξανά στο Europa League!

bet365

Ευρωπαϊκή περιπέτεια θα έχει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Ατρόμητος και αυτό το οφείλει στους ποδοσφαιριστές του, που έδωσαν και την... ψυχή τους για την επίτευξη του στόχου! Το gazzetta.gr, δυο μέρες μετά την οριστική επίτευξη του στόχου δίνει τους... ελέγχους στους ποδοσφαιριστές των Περιστεριωτών!

Μπάλαζ Μέγιερι: Ήρθε το καλοκαίρι και πήρε φανέλα βασικού έχοντας την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Τα πήγε εξαιρετικά, έδωσε μεγάλη ασφάλεια στα γκολπόστ του Ατρόμητου, ενώ σε αρκετά παιχνίδια κράτησε και το μηδέν, δίνοντας βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος μετρά 25 συμμετοχές!

Σπύρος Ρισβάνης: Ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν εξαιρετική χρονιά. Είναι ένας από τους τρεις που έχει τις περισσότερες συμμετοχές με το «αστέρι», 26, δείχνοντας ένα πολύ σταθερό πρόσωπο με λίγα λάθη το οποίο τον έφερε και πάλι στην πόρτα της Εθνικής ομάδας. Έχει καταφέρει να σκοράρει και 1 φορά! Άλλωστε δίπλα στον Χατζηισαΐα μπορεί να κάνει τα πάντα με... κλειστά μάτια. Ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον κι αυτό κάνει μπαμ εδώ και δυο χρόνια!

Δημήτρης Χατζηισαΐας: Ο δεύτερος με τις περισσότερες συμμετοχές, όσες και ο κολλητός του από πάνω, έτσι και ο «Χάτζη» μετρά 26 συμμετοχές, ενώ είναι δεύτερος σε ασίστ με 4! Εξίσου τρομερή χρονιά, έμεινε στο Περιστέρι ώστε να αποδείξει πως αξίζει την επόμενη σεζόν μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Σίγουρα το έκανε και με το παραπάνω, καθώς μαζί με τον Ρισβάνη δημιούργησαν ένα πολύ αξιόπιστο δίδυμο που πολλές φορές... κατάπιε τους αντιπάλους επιθετικούς.

Εμάνουελ Σάκιτς: Γεμάτη χρονιά για τον Αυστριακό, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια, σκοράροντας 1 τέρμα. Είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ωστόσο σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν, που τον έβαλαν και στο στόχαστρο της ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού. Όπου του ζητήθηκε να βοηθήσει την ομάδα το έκανε και τις περισσότερες φορές με καλά αποτελέσματα.

Δημήτρης Γιαννούλής: Μπορεί τον χειμώνα να επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όμως είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα ακόμα εξαιρετικό εξάμηνο με τον Ατρόμητο. Μετά την τρομερή περσινή του γεμάτη σεζόν, έφυγε από το Περιστέρι αφού πρώτα σημείωσε 15 συμμετοχές κι έδωσε 3 ασίστ. Αν μη τι άλλο βοήθησε κι αυτός τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου κι ας μην έμεινε μέχρι τέλους στην ομάδα.

Κυριάκος Κιβρακίδης: Ένας πραγματικός στρατιώτης του Ατρόμητου! Ο δεύτερος αρχηγός των Περιστεριωτών, έχει σημειώσει 16 συμμετοχές, 1 γκολ κι έχει δώσει 1 ασίστ, παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής από όταν αποχώρησε ο Γιαννούλης. Έπαιξε αρκετά παιχνίδια ως αριστερό μπακ και τα πήγε εξαιρετικά, ενώ από εκείνη την πλευρά κατάφερε να σκοράρει και το μοναδικό του φετινό τέρμα.

Νασιμέντο Μάντσον: Ο Βρταζιλιάνος χαφ πραγματοποίησε μια ακόμα καλή και πιο ώριμη χρονιά με τον Ατρόμητο! Έχει σημειώσει 23 συμμετοχές, δίνοντας και 2 ασίστ. Το όνομά του δεν ακούστηκε όσο την περσινή σεζόν, όταν είχε έρθει ως άγνωστος στην Ελλάδα, όμως έχει καταφέρει να είναι από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το δέσιμό του με τον Μπουσουλάτζιτς, φάνηκε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό φέτος...

Αζέρ Μπουσουλάτζιτς: Ο Βόσνιος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, καθώς η περίπτωσή του είναι από τις πιο δύσκολες που έχει να διαχειριστεί ο Ατρόμητος. Φυσικά αυτό το κατάφερε ο ίδιος με τις εμφανίσεις τους! Αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι, έχει αγωνιστεί 25 φορές και έχει πραγματοποιήσει την καλύτερή του χρονιά σε αυτά τα δύο χρόνια στο «αστέρι». Μαζί με τον Μάντσον, δημιούργησαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα κεντρικών χαφ στο πρωτάθλημα!

Χαβιέ Ούμπιδες: Ο φυσικός αρχηγός του Ατρόμητου στα 37 του έχει καταφέρει να κάνει ακόμα μια ακόμα χρονιά σαν έφηβος! Έχει σημειώσει 22 συμμετοχές, δίνοντας 3 ασίστ. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί να βοηθήσει τον Ατρόμητο, με τον Νταμίρ Κάναντι να γνωρίζει πως έχει στα χέρια του έναν πιστό στρατιώτη για όποτε τον χρειαστεί. Είτε για βασικό, είτε για βοήθεια από τον πάγκο!

Φελίπε Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δικαίωσε όσους το καλοκαίρι πάλεψαν να μην σπάσει ο δανεισμός του, όταν η ομάδα που ανήκει τον ζήτησε πίσω. Μετά από ένα καλό πρώτο εξάμηνο, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια τρομερή χρονιά με τον Ατρόμητο, ίσως και την καλύτερη της καριέρας του! Έχει σημειώσει 25 συμμετοχές, είναι πρώτος σε ασίστ με 5, ενώ έχει σκοράρει και 1 φορά. Το σκοράρισμα δεν είναι το δυνατό του σημείο, το ξέρουν στο Περιστέρι, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που διαθέτει τον κάνουν μια σημαντική μονάδα. Το όνομά του ακούστηκε πιο έντονα εντός Super League και το καλοκαίρι θα είναι... καυτό και για τον ίδιο, αλλά και για τον Ατρόμητο που δεδομένα θέλει να τον κρατήσει!

Κλαρκ Ενσικουλού: Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που διασώθηκε από το περσινό... ναυάγιο του Πλατανιά. Ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός, δικαίωσε την επιλογή των ανθρώπων του Ατρόμητου να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι. Παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια, φτάνοντας τις 21 συμμετοχές και τα 4 γκολ. Βοήθησε τον Ατρόμητο και από τις πτέρυγες κι ως δεκάρι, αλλά κι ως δεύτερος επιθετικός.

Ευθύμης Κουλούρης: Φτάσαμε στον MVP του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα! Ο Κουλούρης, πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, βρήκε στο Περιστέρι όσα έψαχνε για να δείξει το πραγματικά πλούσιο ταλέντο του! 26 συμμετοχές, 18 γκολ, 4 ασίστ! Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Αν υπάρχει κάποιος που μπορούμε να πούμε πως εξαιτίας του ο Ατρόμητος έφτασε τόσο άνετα στην τέταρτη θέση και στην κατάκτηση του δικού του... πρωταθλήματος, τότε αυτός είναι ο Κουλούρης! Το καλοκαίρι αναμένεται δεδομένα... καυτό για τον ίδιο τόσο για το αν μείνει στον ΠΑΟΚ, όσο και για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Φυσικά στον Ατρόμητο δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα το παλέψουν μέχρι τέλους για να τον κρατήσουν, όπως έκαναν και πέρσι με τους Χατηισαΐα, Γιαννούλη.

Γιώργος Μανούσος: Ίσως η λέξη ψυχή να βρίσκει το νόημά της στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου! Ο επιθετικός από την Μυτιλήνη πέρασε ακόμα μια δύσκολη χρονιά, με έναν ακόμα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός. Ωστόσο, επέστρεψε πιο δυνατός, σκόραρε στην επιστροφή του σε ένα κρίσιμο σημείο της χρονιάς στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι ο άνθρωπος που... ξεκλείδωσε την άμυνα του Άρη στο σημαντικό διπλό στην Θεσσαλονίκη και γενικώς με την ψυχή του βοήθησε τα μέγιστα τον Ατρόμητο ακόμα κι όταν δεν αγωνιζόταν! Με αυτά και με αυτά, έχει φτάσει τις 14 συμμετοχές, τα 2 γκολ κι έχει δώσει 1 ασίστ. Όλα ανοιχτά για τον ίδιο το καλοκαίρι...

Αριστοτέλης Καρασαλίδης: Ο κεντρικός αμυντικός που κατά πολλούς είναι εδώ και δυο χρόνια στη σκιά των Ρισβάνη, Χατζηισαΐα. Κατά πολλούς, όχι για όλους και σίγουρα όχι για τον Κάναντι! Ο Αυστριακός τεχνικός τον εμπιστεύτηκε πολλές φορές φέτος, βάζοντας και τους τρεις μαζί στην άμυνα. Κάπως έτσι έχει φτάσει τις 19 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ένα αρκετά καλό πρόσωπο...

Ρόλαντ Ουγκράι: Ο άτυχος της χρονιάς για τον Ατρόμητο! Ο Ούγγρος επιθετικός, ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με 3 τέρματα και 1 ασίστ σε 8 συμμετοχές, αλλά η κλήση στην Εθνική ομάδα που τόσο ήθελε αποδείχτηκε μοιραία. Τραυματίστηκε σοβαρά κι επέστρεψε πριν λίγες εβδομάδες έχοντας πλέον 9 συμμετοχές. Αν ο ίδιος είναι υγιείς την επόμενη σεζόν, θα είναι η αποκάλυψη του Ατρόμητου!

Αρμίν Μούγιακιτς: Ο Αυστριακός επιθετικός στην πρώτη γεμάτη σεζόν της καριέρας του, δεν τα πήγε και τόσο άσχημα, αλλά δεν έκανε και κάτι το τρομερό. 15 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ οι αριθμοί του, που ίσως να επηρεάστηκαν κι από έναν σοβαρό τραυματισμό που πέρασε...

Κώστας Κωτσόπουλος: Ο νεαρός επιθετικός πήρε περισσότερες ευκαιρίες φέτος και δεν τα πήγε άσχημα. Μετράει 14 συμμετοχές κι 1 τέρμα, δείχνοντας πως χρόνο με τον χρόνο μπορεί να εξελιχθεί σε μια καλή μονάδα...

Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος επέστρεψε στο Περιστέρι τον Γενάρη, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν βοήθησε όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του Ατρόμητου. Μετά το περιστατικό στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ έμεινε κι εκτός ομάδας κι έχει καταφέρει να αγωνιστεί τελικώς 10 φορές, σημειώνοντας 2 τέρματα και δίνοντας 2 ασίστ.

Θοδωρής Βασιλακάκης: Περίεργη χρονιά για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Αν και ξεκίνησε ως βασικός, κάπου στην πορεία τον χάσαμε, ενώ τον χειμώνα έφτασε κοντά και στον Αστέρα Τρίπολης. Πολλά ακούγονται και για τις σχέσεις του με τον Νταμίρ Κάναντι μέσα στη σεζόν και θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, μιας και εμφανώς δεν υπολογίζεται από τον Αυστριακό. Όσο αγωνίστηκε ωστόσο δεν τα είχε πάει κι άσχημα...

Αλέξανδρος Κατράνης: Επέστρεψε στο Περιστέρι τον Γενάρη να καλύψει το κενό που άφησε η επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ. Δυσκολεύτηκε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάναντι και μέχρι τώρα έχει μετρήσει 8 συμμετοχές.

Χρήστος Θεορωράκης: Κλείνουμε με τον νεαρό τερματοφύλακα. Αγωνίστηκε 4 παιχνίδια όταν τραυματίστηκε ο Μέγιερι και δεν ήταν κακός. Έκανε καλές εμφανίσεις, το όνομά του ακούστηκε πρώτη φορά στη Super League και το καλοκαίρι το συμβόλαιό του λήγει, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο φυσικά να έχει στην ατζέντα του το όνομά του για ανανέωση!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα