Ξάνθη - ΑΕΚ: Βασικοί Τσιντώτας, Σβάρνας και Αλμπάνης, στον πάγκο Μπάρκας, Σιμόες και Λιβάια

Δημήτρης Βέργος
Ξάνθη - ΑΕΚ: Βασικοί Τσιντώτας, Σβάρνας και Αλμπάνης, στον πάγκο Μπάρκας, Σιμόες και Λιβάια

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει την ΑΕΚ με ένα 4-2-3-1 στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη. Μέσα οι Τσιντώτας, Σβάρνας και Αλμπάνης, στον πάγκο Μπάρκας, Σιμόες και Λιβάια.

Με αρκετές αλλαγές παρατάσσει την ενδεκάδα της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, ξεκινώντας με ένα 4-2-3-1.

Ο Σεβιγιάνος κόουτς άφησε στον πάγκο τους Βασίλη Μπάρκα, Αντρέ Σιμόες και Μάρκο Λιβάια, ενώ τελικά έμεινε εκτός αποστολής ο Μιχάλης Μπακάκης για λόγους ξεκούρασης.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Τσιντώτας, στο κέντρο της άμυνας οι Οικονόμου και Σβάρνας, αριστερά ο Χουλτ και δεξιά ο Γκάλο, στα χαφ οι Γαλανόπουλος και Άλεφ, μπροστά τους ο Μάνταλος, στα άκρα οι Αλμπάνης και Κλωναρίδης και στην κορυφή ο Πόνσε.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσόσιτς, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπογέ, Μπότος και Λιβάια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα