Μάτος: «Στο ΠΑΟΚ-Άρης θα μιλήσει η ποιότητα»

Gazzetta team
Μάτος: «Στο ΠΑΟΚ-Άρης θα μιλήσει η ποιότητα»

bet365

Όλα όσα είπε ο Λέο Μάτος ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ μιλώντας πριν από τον αγώνα με τον Άρη στάθηκε στην κατάσταση της ομάδας του και όπως εξήγησε η ποιότητα των παικτών του «Δικεφάλου» μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, δεν είναι το ίδιο, άσχετα με το ότι η νοοτροπία μας είναι η ίδια, να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει. Στο πρώτο παιχνίδι, φέραμε ισοπαλία μέσα στην Τούμπα, μετά τους κερδίσαμε μέσα στο σπίτι τους και τώρα έρχονται αυτοί μέσα στην Τούμπα. Μπορεί να είναι ίδια ομάδα αλλά η χρονική στιγμή αλλάζει, το μέρος αλλάζει και όλα αυτά αλλάζουν και το αποτέλεσμα. Θέλουν να αποδείξουν και αυτοί κάτι στο πρωτάθλημα, προσπαθούν να μαζέψουν βαθμούς εμείς προχωράμε για το αήττητο και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι».

Για το πως θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση:

«Η φιλοσοφία της ομάδας είναι το να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι ξεχωριστά. Για εμάς, πάντα το επόμενο ματς, είναι το σημαντικό. Το τι θα κάνουμε στα επόμενα, θα το κοιτάξουμε μετά από αυτό το παιχνίδι. Μας μένουνε εννιά παιχνίδια, αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα έξι, τελειώνει το Πρωτάθλημα, είμαστε Πρωταθλητές. Για αυτό θα συγκεντρωθούμε αυτή τη στιγμή σε αυτόν τον αγώνα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το τι παιχνίδι περιμένει την Κυριακή:

«Έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο στο βίντεο, πώς παίζει. Το χαρακτηριστικό είναι ότι ο Άρης θα προσπαθήσει να μας πιέσει ψηλά αλλά το δικό μας χαρακτηριστικό είναι να έχουμε κατοχή της μπάλας, οπότε θα αναγκαστούν και αυτοί να κάνουνε αρκετή άμυνα, θα αναγκαστούν να αμυνθούνε πολύ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά θα μιλήσει η ποιότητα».

Για τους νέους παίκτες μετά τη φυγή του Πρίγιοβιτς:

«Ο Πρίγιoβιτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Από εκεί και πέρα, η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορούμε να μείνουμε στην αποχώρησή του. Ο Τσούμπα είναι ένας παίκτης που βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και αυτό φαίνεται καθώς ανοίγει τους χώρους για να μπορούν να σκοράρουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Δεν έχει αλλάξει το τακτικό μας κομμάτι, έχει αλλάξει λίγο ο τρόπος που αναπτύσσουμε το παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τους εξτρέμ και από τους ποδοσφαιριστές που σκοράρουν. Πιστεύω ότι θα φανεί και πάλι το ίδιο στο παιχνίδι με τον Άρη, ότι θα υπάρχουν διαφορετικοί σκόρερ. Αυτό το έχει καταφέρει ο Τσούμπα».

Για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν:

«Το Πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη. Έχουν μείνει ακόμη εννιά παιχνίδια και πρέπει να συγκεντρωθούμε, να πάρουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Σε ό,τι αφορά στο Κύπελλο, έχουμε βάλει το ένα χέρι πάνω, μένει όμως ένα παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να το τελειώσουμε και αυτό και να βάλουμε σιγά-σιγά και το δεύτερο χέρι πάνω στο Κύπελλο. Φέτος ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα πάρει όλα και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο γιατί αυτό αξίζει. Και πρέπει να πάρουμε και τις δύο διοργανώσεις σιγά-σιγά, βήμα-βήμα για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Και θέλω να πω επίσης στον κόσμο, να μας υποστηρίξει γιατί είναι και τα δύο πολύ δύσκολα για να τα καταφέρουμε αλλά με την υποστήριξή του θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα