Βέρα για το ΟΦΗ - Λαμία: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για μας»

Gazzetta team
Βέρα για το ΟΦΗ - Λαμία: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για μας»

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος απέναντι στη Λαμία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χάιμε Βέρα, τονίζοντας πως η ομάδα του χρειάζεται μια νίκη για να πιστέψει πάλι στον στόχο της παραμονής.

Οι Κρητικοί γνώρισαν την ήττα (1-3) από τη Λαμία για την 21η αγωνιστική της Super League, με τον Χιλιανό τεχνικό να υπογραμμίζει πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά όχι μη αναστρέψιμη, με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι από την ήττα. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε όπως θέλουμε να παίζει. Δυστυχώς έλειπε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αν είχαμε βάλει ένα ή δύο γκολ, όπως είχαμε τις ευκαιρίες, θα μιλούσαμε διαφορετικά. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά συνεχίζουμε με την δουλειά μας, δεν έχει πέσει καμία ομάδα. Έχουμε ακόμα ελπίδες, θα παλεύουμε και θα κάνουμε την δουλειά μας μέχρι το τέλος. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια όμως δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ. Μόνο με δουλειά μπορούμε να βελτιώσουμε το πρόβλημα του γκολ και να έχουμε την εμπιστοσύνη ότι θα το πετύχουμε.

Πρέπει να προσπαθούμε να παίξουμε έτσι όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αν είχαμε βάλει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τώρα θα λέγαμε άλλα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, εμείς πιστεύουμε σε αυτά που κάνουμε, στην ομάδα. Τώρα η ομάδα θα πρέπει να είναι πολύ δεμένη και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς. Είναι δύσκολη στιγμή όμως αύριο πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Δέκα ημέρες δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε, στην ίδια κατάσταση ήμασταν στην Χιλή και σώθηκε η ομάδα που βρισκόμασταν, πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε και με τον ΟΦΗ. Όταν χάνει η ομάδα, ο κόσμος φεύγει στενοχωρημένος. Εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια νίκη για να πιστέψει πάλι ο κόσμος αλλά και οι παίκτες ότι η δουλειά που κάνουμε είναι αυτή που πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα