Νέο... μπάσιμο της Μαρσέιγ για τον Κούτρη!

Δημήτρης Τομαράς
Νέο... μπάσιμο της Μαρσέιγ για τον Κούτρη!

bet365

Νέο come back της Μαρσέιγ για τον Κούτρη καθώς δεν μπορεί να κλείσει τον Βραζιλιάνο Ντάλμπερτ σύμφωνα με τα γαλλικα media ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη δώσει δύο αρνήσεις για τον παίκτη...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μίλαν - Νάπολι (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα ΜΜΕ στην Μασσαλία αναφέρουν πως η Μαρσέιγ -μετά την άρνηση της Ίντερ να της παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Νταλμπέρτ- στρέφεται ξανά στην απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη.

Επίσης η γαλλική ομάδα, στην οποία ανήκει ο Κώστας Μήτρογλου, προτίθεται τις επόμενες ώρες να καταθέσει προσφορά στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του διεθνούς άσου μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς 9 εκατ. ευρώ. Ο Κούτρης από μέρους του έχει ξεκαθαρίσει πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει απορρίψει μία πρόταση της Τζένοα και μία πρώτη κρούση της Μαρσέιγ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα