Μάνταλος: «Τώρα δείχνουμε τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ»

Μάνταλος: «Τώρα δείχνουμε τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Τώρα δείχνουμε τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ, μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε και τον Αστέρα κι ο Μάνταλος στάθηκε στο φορμάρισμα της ομάδας του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αναλυτικά είπε στη NOVA:

Για την αλλαγή της εικόνας: “Καθίσαμε μια, καθίσαμε δύο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας δεν μπορούσαμε να βρούμε την αιτία. Σίγουρα η διακοπή έπαιξε τον ρόλο της. Και εμφανίζεται μια ΑΕΚ που δείχνει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι η εικόνα ακριβώς αυτής της ομάδας του τι μπορεί να πετύχει και δείχνει πόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας όλον αυτόν τον καιρό”.

Για την αλλαγή της διάταξης και αν έχει βοηθήσει: “Σίγουρα και σε εμένα και στον Τάσο αρέσει να παίζουμε στον άξονα, είναι ένα σύστημα που επέλεξε ο προπονητής που απ’ ότι φαίνεται έχει δέσει για τα καλά βάσει αποτελεσμάτων”.

Για το αν δεν υπάρχει πίεση, λόγω του ότι έχει χαθεί το πρωτάθλημα: “Δεν νομίζω ότι συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Και πριν το τελευταίο κακό ματς ήμασταν όχι 14, ήταν 11 οι πόντοι διαφοράς θεωρητικά είχε χαθεί ο τίτλος, δε νομίζω ότι ήταν αυτή η αιτία”.

Για τους στόχους από εδώ και πέρα: “Το Κύπελλο μας έχει απομείνει και είναι ο πρώτος στόχος και στο πρωτάθλημα να κάνουμε μόνο νίκες και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και στη δεύτερη θέση”.

Για τον Κρίστιτσιτς: “Θα δείξει στο χορτάρι, είναι έμπειρος παίκτης με παραστάσεις. Ήταν ένα μήνα στη διακοπή, αλλά στο γήπεδο δείχνει ότι το θέλει η ψυχή του και θα τα δώσει όλα για αυτήν την ομάδα”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα