ΠΑΟΚ – Ουάρντα: Τίτλοι τέλους!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ – Ουάρντα: Τίτλοι τέλους!

bet365

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας. Με μια ανάρτηση του στα social media έβαλε ο ίδιος τους τίτλους τέλους της σχέσης του με τον ΠΑΟΚ!

Ο Αμρ Ουάρντα έβαλε μόνος του τους τίτλους τέλους με τον ΠΑΟΚ. Πώς; Μέσω διαφόρων αναρτήσεων στα social media, μέσω των οποίων αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο της.

«Για κάθε λεπτό που έπαιζα, πάντα πάλευα για αυτή την φανέλα και τους οπαδούς. Για κάθε φίλο του ΠΑΟΚ, σας αγαπάω. Ότι καλύτερο για το πρωτάθλημα και το μέλλον», έγραψε.«Για κάθε λεπτό που έπαιζα, πάντα πάλευα για αυτή την φανέλα και τους οπαδούς. Για κάθε φίλο του ΠΑΟΚ, σας αγαπάω. Ότι καλύτερο για το πρωτάθλημα και το μέλλον», έγραψε.

Επισήμως δεν υπάρχει κάτι αναφορικά με το μέλλον του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, που περίμενε τόσες μέρες να έρθει η πολυπόθητη γι’ αυτόν πρόταση από την Αγγλία και την Γουέστ Μπρομ.

Αυτή η πρόταση δεν ήρθε ακόμη αν και ο ίδιος συνεχίζει να πιστεύει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει αποτέλεσμα και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα από το εξωτερικό και όχι στον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα