Την ελευθέρας του Αρμενάκα περιμένει ο Παναθηναϊκός

Την ελευθέρας του Αρμενάκα περιμένει ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Την ελευθέρας του Αρμενάκα περιμένει ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Πάνος Αρμενάκας έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται καθώς στο «τριφύλλι» περιμένουν το χαρτί που αποδεικνύει ότι είναι ελεύθερος.

Πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο έχει «τραβήξει» η ανακοίνωση της μεταγραφής του Πάνου Αρμενάκα στον Παναθηναϊκό. Στο τέλος του 2018 οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με την πλευρά του παίκτη έχοντας μείνει ικανοποιημένοι από όσα έδειξε στην δοκιμή του στο Κορωπί, το πλάνο έλεγε πως η ενσωμάτωση του παίκτη θα γινόταν στις αρχές του Ιανουαρίου, ωστόσο μέχρι και σήμερα η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να υπάρχει οικονομικό ζήτημα με την Ουντινέζε και το πρόβλημα παραμένει γραφειοκρατικό.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν το έγγραφο που επιβεβαιώνει πως ο παίκτης είναι ελεύθερος κσι όσο αυτό δεν κάνει την εμφάνισή του, τόσο θα παραμένει στον... αέρα η μεταγραφή.

Πάντως, η πλευρά του παίκτη θεωρεί πως αργά ή γρήγορα θα τακτοποιηθεί το ζήτημα και πως σύντομα ο Αρμενάκας θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα