«Δύο αρνήσεις του Ολυμπιακού στην Σέλτικ για Ομάρ αλλά θα γίνει νέα κίνηση»

Δημήτρης Τομαράς
«Δύο αρνήσεις του Ολυμπιακού στην Σέλτικ για Ομάρ αλλά θα γίνει νέα κίνηση»

bet365

Στην Σκωτία μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός απέρριψε δίχως δεύτερη σκέψη τις κρούσεις της Σέλτικ στα 4 και τα 5 εκατ. ευρώ αλλά ότι οι Σκωτσέζοι θα επιχειρήσουν να κάνουν νέα προσπάθεια για τον παίκτη.

Όπως έχουμε σημειώνει ξανά ο Ολυμπιακός αφενός μεν δεν έχει την διάθεση να αποχωριστεί βασικά του στελέχη και αφετέρου δε δεν επρόκειτο να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενη παραχώρηση του Ομάρ με ποσό 4 εκατ. ευρώ. Στην Σκωτία μετέδωσαν μάλιστα πως οι Πειραιώτες απέρριψαν ήδη δύο φορές κρούσεις της Σέλτικ για 4 και 5 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας και εκεί ότι τα ποσά που έχουν θέσει οι ερυθρόλευκοι για τον άσο τους είναι από 8 - 9 εκατ. ευρώ και πάνω. Ακόμα ότι η Σέλτικ θα κοιτάξει να κάνει νέα προσπάθεια για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον διεθνή Νορβηγό μπακ.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα