ΠΑΟΚ: Προχωρημένο το ενδιαφέρον για Μίσιτς (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προχωρημένο το ενδιαφέρον για Μίσιτς (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας πρόταση απόκτησης με τη μορφή δανεισμού του Γιόζιπ Μίσιτς και περιμένει την απάντηση για τον Κροάτη αμυντικό μέσο.

Λιντς – Ντέρμπι με συναρπαστικές αγορές

Ο ΠΑΟΚ εκτός από τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναζητά έναν κεντρικό χαφ για να καλύψει το κενό του τραυματία Πόντους Βέρνμπλουμ, και στο προσκήνιο ήρθε πριν από λίγες μέρες το όνομα του Κροάτη μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γιόζιπ Μίσιτς,

Το θέμα του 24χρονου μέσου παραμένει ψηλά στην ατζέντα του Μάριο Μπράνκο και η περίπτωση του συζητιέται στην Τούμπα για να έρθει ως δανεικός μέχρι το Μάιο, με ρήτρα αγοράς μετά το καλοκαίρι, ενώ ο Κροάτης χαφ βρίσκεται και στη μεταγραφική λίστα της ιταλικής Φροζινόνε.

Οι δύο ομάδες έχουν ζητήσει από την Σπόρτινγκ να τους παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού και σύμφωνα με την «ojogo» αναμένεται σύντομα η απόφαση και η απάντηση της διοίκησης για τον Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Πάντως οι πληροφορίες και από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι παράγοντες της Σπόρτινκ είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Μίσιτς να φύγει ως δανεικός, με τους όρους που προτείνουν οι δύο ομάδες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΙΤΣ

Πέρσι τέτοιο καιρό τα «λιοντάρια» έβγαλαν από το ταμείο τους 2,75 εκατ. ευρώ και απέκτησαν τον Γιόζιπ Μίσιτς από τη Ριέκα, ωστόσο ο 24χρονος μέσος δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει φανέλα βασικού, μετρώντας μόλις 10 συμμετοχές στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην Πορτογαλία εκ των οποίων οι 3 (με μόλις 72 λεπτά συμμετοχής στη Liga NOS) την τρέχουσα σεζόν.

Αν κάτι προβληματίζει είναι η έλλειψη αγώνων και ρυθμού για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει καλά ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο από την παρουσία του στο κροατικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ριέκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα