Κερδιζει πόντους για αντί-Πρίγιοβιτς ο Μπεργκ

Gazzetta team
Κερδιζει πόντους για αντί-Πρίγιοβιτς ο Μπεργκ

bet365

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φέρεται να είναι ο Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό επιθετικό να έχει στα συν του το το ό,τι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Χιρόνα – Ατλέτικο Μ. και σούπερ αποδόσεις στο Copa Del Rey από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως κανείς στον ΠΑΟΚ δεν ήθελε να φύγει αυτή την χρονική περίοδο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο άνθρωπος που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στο να βρίσκεται ο «δικέφαλος του βορρά» στην κορυφή πρώτος και αήττητος. Ωστόσο από την στιγμή που η Αλ Ιτιχάντ δίνει τα λεφτά της ρήτρας δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να τον κρατήσουν, με δεδομένα και τα απίστευτα χρήματα που έχει να πάρει και ο Σέρβος από τους Άραβες.

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» κοιτάζουν να βρουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τον αντικαταστάτη του, με τον Μάρκους Μπεργκ να φέρεται ως το μεγάλο φαβορί για να είναι αυτός που θα στηριχθούν επάνω τους οι Θεσσαλονικείς στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Σουηδός έχει στα συν του το ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα καθώς έχει αγωνιστεί και με μεγάλη επιτυχία στον Παναθηναϊκό, όπου σε 151 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη είχε 95 γκολ, 28 ασίστ πριν μεταγραφεί για τα Εμιράτα και την Αλ Αΐν.

Ο Μπεργκ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ωστόσο όπως τονίζεται και στον Τύπο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να τον έχουν από τώρα και είναι διατεθειμένοι να δώσουν κάποιο ποσό στην Αλ Αΐν. Βέβαια υπάρχει και η ρήτρα του Παναθηναϊκού, με τους... πράσινους να είναι να πάρουν 5.000.000 ευρώ σε περίπτωση που ο παίκτης επιστρέψει σε ομάδα της Ελλάδας, όμως και πάλι αυτό το... αγκάθι για τον ΠΑΟΚ μπορεί να προσπεραστεί είτε με συμφωνία με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για μικρότερο ποσό, είτε με άλλη συμφωνία. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο χρόνος πιέζει και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν τον αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς το συντομότερο δυνατό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα