Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ μίλησε με Σαββίδη και πληρώνει την ρήτρα!

Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ μίλησε με Σαββίδη και πληρώνει την ρήτρα!

Gazzetta team
Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ μίλησε με Σαββίδη και πληρώνει την ρήτρα!

bet365

Αλλαγή πλεύσης στο θέμα της ρήτρας βλέπουν αρκετά αραβικά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για τηλεφωνική επαφή μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του προέδρου της Αλ Ιτιχάντ.

Τότεναμ-Τσέλσι με Super Derby προσφορά*! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πριν από το τελικό ραντεβού ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος βρέθηκε στο Ντουμπάι και έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε μια τηλεφωνική επαφή μεταξύ του προέδρου της Αλ Ιτιχάντ και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως μεταδίδουν αρκετά αραβικά ΜΜΕ.

Ο Λουάι Ναζέρ, που ανέλαβε την ομάδα στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, επικεφαλής της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας στη Σαουδική Αραβία (BUPA Company), μίλησε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη για το θέμα της ρήτρας και της καταβολής των 10.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς.

Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ, ανέφερε και υποσχέθηκε, σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ, ότι το θέμα της ρήτρας θα επιλυθεί σύντομα φανερώνοντας μια αλλαγή πλεύσης των Αράβων στο συγκεκριμένο «αγκάθι» του deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα