FIFA: Το τρομερό αήττητο σερί του ΠΑΟΚ! (pic)

FIFA: Το τρομερό αήττητο σερί του ΠΑΟΚ! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
FIFA: Το τρομερό αήττητο σερί του ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

H αναφορά (και) της FIFA στην τρομερή επίδοση του ΠΑΟΚ, που συγκέντρωσε τους 55 από τους 57 διαθέσιμους βαθμούς στα τελευταία 19 του ματς στη Super League.

Οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα προκαλούν αίσθηση και σημείο αναφοράς από την FIFA στην επίσημη ιστοσελίδα της και στα σημαντικότερα γεγονότα ανά τον πλανήτη.

«Τους 55 από τους 57 βαθμούς που μπορούσε να πάρει κέρδισε ο ΠΑΟΚ, σε ένα απίστευτο ρεκόρ μετά την τρίτη διαδοχική ήττα του τον περασμένο Μάρτιο. Σε αυτήν την πορεία, ο ΠΑΟΚ έχει ως ξεχωριστούς πρωταγωνιστές τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον Βραζιλιάνο Λέο Ζαμπά, τον διεθνή Έλληνα επιτελικό μέσο, Δημήτρη Πέλκα και τον Σέρβο διεθνή επιθετικό, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είναι 8 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και ελπίζει να αφήσει την Αθήνα χωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά μετά το 1988», αναφέρεται στο κείμενο, με τον συντάκτη να συμπεριλαμβάνει στις ήττες και τα δύο περσινά ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που το αποτέλεσμα τους κρίθηκε εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Οι επιδόσεις και τα ρεκόρ των «ασπρόμαυρων» έχουν μνημονευθεί από το gazzetta.gr σε προηγούμενες αναφορές

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα