Πόνσε: «Δεν αμφιβάλλαμε για τους εαυτούς μας και δεν θα τα παρατήσουμε»

Πόνσε: «Δεν αμφιβάλλαμε για τους εαυτούς μας και δεν θα τα παρατήσουμε»

Gazzetta team
Πόνσε: «Δεν αμφιβάλλαμε για τους εαυτούς μας και δεν θα τα παρατήσουμε»

bet365

Ο Εζεκιέλ Πόνσε σε συνέντευξή του στο match programme του αγώνα με τη Λαμία τονίζει πως μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ η εμπιστοσύνη για την ποιότητα του ρόστερ δεν χάθηκε ποτέ.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στο match programme του αγώνα με τη Λαμία και ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν αμφέβαλλαν ούτε στιγμή για τους εαυτούς τους παρά το κακό διάστημα του Νοέμβρη. Μεταξύ άλλων επίσης πρόσθεσε ότι δεν θα τα παρατήσουν και θα συνεχίσουν να παλεύουν, ενώ για τον ίδιο πρόσθεσε ότι είναι ικανοποιημένος από την έως τώρα προσφορά του, αλλά θα συνεχίσει την προσπάθεια για βελτίωση σε κάθε παιχνίδι.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έκι Πόνσε στο match programme της ΑΕΚ:

-Εσε, έφτασες τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα σε δώδεκα αγωνιστικές. Είναι κάτι που το περίμενες; Αλήθεια έχεις κάποιο στόχο όσον αφορά την εφετινή σου παραγωγή;

-«Στο ποδόσφαιρο πάντα ελπίζεις για το καλύτερο και είναι λογικό να βάζεις συνεχώς τον πήχη ψηλότερα. Δόξα τω Θεώ μέχρι σήμερα έχω σκοράρει αυτά τα γκολ, είμαι ικανοποιημένος για αυτή την επίδοση, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που κοιτάζεις είναι τι μπορεί να βελτιωθεί, τι μπορεί να πάει καλύτερα ώστε να συνεχίσω να καταφέρνω να σκοράρω στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μου, άλλωστε».

-Πόσο σε προβλημάτισε η κακή περίοδος της ομάδας τον Νοέμβριο; Σου προκάλεσε αμφιβολίες για την ποιότητα και τις δυνατότητες της ομάδας;

-«Αυτό που μας απασχόλησε και αυτό που μας προβλημάτισε είναι ότι δεν καταφέρναμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν ήταν εύκολο αυτό γιατί αυτή η ομάδα είναι συνηθισμένη να κερδίζει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια δύσκολη κατάσταση. Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για τους εαυτούς μας, γνωρίζουμε ότι έχουμε την ποιότητα και τα προσόντα για να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι και να μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη. Είναι κάτι που θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε».

-Θεωρείς ότι ήταν φυσιολογική η συγκεκριμένη κακή περίοδος; Τελικά τι είναι αυτό που έφταιξε;

-«Το αρνητικό αποτέλεσμα αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Μια κακή περίοδος μέσα σε μία σεζόν, μετά και την προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα σε Ελλάδα και Champions League δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε κάθε ομάδα. Το ζητούμενο είναι να ξεφύγουμε από αυτό το κακό διάστημα με τα αρνητικά αποτελέσματα».

-Ετσι όπως διαμορφώθηκαν πλέον τα πράγματα ποιος θεωρείς ότι μπορεί να είναι πλέον ο στόχος της ομάδας και αν εκτιμάς ότι υπάρχουν περιθώρια να παραμείνει μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου;

-«Για εμάς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές από εδώ και στη συνέχεια. Ένα πράγμα έχουμε να κάνουμε μόνο και αυτό είναι να ανακτήσουμε τους χαμένους βαθμούς και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Έχουμε πιθανότητες, τίποτα δεν έχει τελειώσει και όσο υπάρχουν ελπίδες εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουμε να τα παρατήσουμε τόσο νωρίς στη σεζόν. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε».

-Πώς περιμένεις πλέον το ματς με την Μπενφίκα μετά και τον μαθηματικό αποκλεισμό της ομάδας; Μπορεί να αποτελέσει κίνητρο ο στόχος της κατάκτησης των πρώτων βαθμών στον όμιλο;

-«Είναι ένας αγώνας στο πλαίσιο μιας πολύ σημαντικής διοργάνωσης, έστω και αν πλέον δεν έχουμε ελπίδες να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Περιμένω αυτό το ματς στη Λισσαβόνα με διάθεση και όρεξη για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Δεν έχει αλλάξει κάτι το γεγονός ότι δεν έχουμε πλέον δυνατότητες να συνεχίσουμε, άλλωστε είναι κάτι που από την αρχή ήταν δύσκολο. Κληρωθήκαμε με αντιπάλους ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου με εμπειρία και παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση και το να έχουμε καταλάβει, μετά από αυτά τα παιχνίδια, ότι διαθέτουμε την ικανότητα να τους δημιουργήσουμε προβλήματα μέσα στο γήπεδο, είναι κάτι θετικό. Κάθε ματς για το Champions League αποτελεί ξεχωριστή πρόκληση για όλους μας».

-Υπάρχουν περιθώρια όσο προχωράει η σεζόν να δούμε ακόμα καλύτερη ΑΕΚ; Μπορούμε να περιμένουμε και έναν καλύτερο Πόνσε;

-«Στο ποδόσφαιρο πάντα θα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι έχεις φτάσει στο καλύτερο σημείο σου. Και ως ομάδα συνολικά αλλά και ο κάθε ποδοσφαιριστής που είναι μέλος αυτής της ομάδας σε ατομικό επίπεδο δουλεύει καθημερινά με αυτό το σκοπό. Είναι κάτι που το προσπαθείς μέσα από την κάθε προπόνηση και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα