ΠΑΟΚ: Ρισκάρουν (και το ξέρουν) με Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ρισκάρουν (και το ξέρουν) με Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ρισκάρουν (και το ξέρουν) με Βαρέλα

Στον ΠΑΟΚ τα θέματα των ανανεώσεων πηγαίνουν με… βήμα σημειωτόν! Οι «ασπρόμαυροι» σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως αυτή του Φερνάντο Βαρέλα,  παίρνουν ρίσκο, αν και δείχνουν να μην ανησυχούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε τις προάλλες στη Λαμία πως «ο Βαρέλα αγαπάει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ», γι’ αυτό θεώρησε πως στο τέλος «όλα θα πάνε καλά», στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Κάτι παραπάνω, προφανώς, γνωρίζει ο Ρουμάνος προπονητής, αν και την ίδια στιγμή οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις γίνονται με βήμα σημειωτόν. Από το καλοκαίρι περιμένει ο Φερνάντο Βαρέλα να ανανεώσει, με καλύτερους οικονομικούς όρους απ’ αυτούς που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016, αλλά αυτή η υπογραφή καθυστερεί και όσο αυτό συμβαίνει, με τις μέρες να περνούν, τόσο μεγαλώνει και το ρίσκο που παίρνουν οι έχοντες την αρμοδιότητα και την ευθύνη των διαπραγματεύσεων και των επαφών.

Από την 1η Ιανουαρίου ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δικαίωμα να συμφωνήσει και να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, οι πολύ καλές εμφανίσεις του είναι λογικό να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, ωστόσο προς το παρόν δείχνει μια διάθεση να περιμένει τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα αυτό που έχει γίνει είναι να μάθουν οι «ασπρόμαυροι» τις οικονομικές απαιτήσεις από την πλευρά του Βαρέλα, που είχε υπογράψει με 500.000 ευρώ το χρόνο όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Ποσό το οποίο, βάσει εμφανίσεων, δεν ανταποκρίνεται πλέον στις απαιτήσεις του…

Best of internet