ΠΑΟΚ: Ρισκάρουν (και το ξέρουν) με Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ρισκάρουν (και το ξέρουν) με Βαρέλα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ρισκάρουν (και το ξέρουν) με Βαρέλα

bet365

Στον ΠΑΟΚ τα θέματα των ανανεώσεων πηγαίνουν με… βήμα σημειωτόν! Οι «ασπρόμαυροι» σε πολλές περιπτώσεις, κυρίως αυτή του Φερνάντο Βαρέλα, παίρνουν ρίσκο, αν και δείχνουν να μην ανησυχούν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε τις προάλλες στη Λαμία πως «ο Βαρέλα αγαπάει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ», γι’ αυτό θεώρησε πως στο τέλος «όλα θα πάνε καλά», στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Κάτι παραπάνω, προφανώς, γνωρίζει ο Ρουμάνος προπονητής, αν και την ίδια στιγμή οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις γίνονται με βήμα σημειωτόν. Από το καλοκαίρι περιμένει ο Φερνάντο Βαρέλα να ανανεώσει, με καλύτερους οικονομικούς όρους απ’ αυτούς που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016, αλλά αυτή η υπογραφή καθυστερεί και όσο αυτό συμβαίνει, με τις μέρες να περνούν, τόσο μεγαλώνει και το ρίσκο που παίρνουν οι έχοντες την αρμοδιότητα και την ευθύνη των διαπραγματεύσεων και των επαφών.

Από την 1η Ιανουαρίου ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δικαίωμα να συμφωνήσει και να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του, οι πολύ καλές εμφανίσεις του είναι λογικό να έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, ωστόσο προς το παρόν δείχνει μια διάθεση να περιμένει τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα αυτό που έχει γίνει είναι να μάθουν οι «ασπρόμαυροι» τις οικονομικές απαιτήσεις από την πλευρά του Βαρέλα, που είχε υπογράψει με 500.000 ευρώ το χρόνο όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη. Ποσό το οποίο, βάσει εμφανίσεων, δεν ανταποκρίνεται πλέον στις απαιτήσεις του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα