«Εκανε πρόταση για Ποντένσε ο Ολυμπιακός, δύσκολο να έχουμε συμφωνία»

«Εκανε πρόταση για Ποντένσε ο Ολυμπιακός, δύσκολο να έχουμε συμφωνία»

Gazzetta team
«Εκανε πρόταση για Ποντένσε ο Ολυμπιακός, δύσκολο να έχουμε συμφωνία»

bet365

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για να τα βρουν όσον αφορά στον Ποντένσε εξωδικαστικά.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπούντουτστνοστ – Παναθηναϊκός και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου της Λισαβόνας. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους φαίνεται ότι έχουν όλη την καλή διάθεση για να λυθεί το θέμα πριν αυτό φτάσει στα δικαστήρια αλλά οι Πορτογάλοι μάλλον έχουν άλλες διαθέσεις.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα πάμε στα δικαστήρια αν δεν σημειωθεί συμφωνία. Δεχθήκαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορώ να κάνω σχόλιο και να πω αν είναι σοβαρή ή όχι. Το θεωρώ δύσκολο να έχουμε συμφωνία με τον Ποντένσε και τον Ράφαελ Λεάο», είπε χαρακτηριστικά ο Βαράντας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα