Πιθανότατα στη Λάρισα ο Μπούσης

Πιθανότατα στη Λάρισα ο Μπούσης

Δημήτρης Ρούσσος
Πιθανότατα στη Λάρισα ο Μπούσης

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης θέλει πολύ να βρεθεί στην AEL FC Arena για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΛ, οι Κρητικοί έχουν ενημερώσει τους Θεσσαλούς και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στη βδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμα του επιχειρηματία.

Μπαρτσελόνα - Ίντερ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η 8η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ στη Λάρισα (27/10, 17:15), όπου θέλει να δώσει το «παρών» και ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο μεγαλομέτοχος των Ομιλιτών θα βρίσκεται στην Ελλάδα το προσεχές διάστημα, έχοντας προγραμματισμένες συναντήσεις για το μέλλον του συλλόγου. Σήμερα μάλιστα αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα, όπου θα έχει σειρά επαφών σχετικά με τον ΟΦΗ, μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.

Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να βρεθεί στην AEL FC Arena, περιμένοντας όμως να δει πως θα κυλήσει το πρόγραμμά του στην πρωτεύουσα τις προσεχείς ημέρες, ώστε να γνωρίζει αν θα προλάβει να μεταβεί στη θεσσαλική πόλη.

Αν δεν υπάρξει αναπρογραμματισμός των ραντεβού που έχει στην ατζέντα του, θα δώσει το «παρών» κανονικά, με τον ΟΦΗ να έχει ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της ΑΕΛ. Εκεί θα βρεθεί σίγουρα ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, όχι όμως και οπαδοί των Κρητικών.

Εξάλλου ο Μπούσης θα μείνει στην Ελλάδα για κάποιες μέρες ακόμα, δίχως μάλιστα να αποκλείεται να βρίσκεται στο Γεντί Κουλέ και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 4 Νοεμβρίου.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα