To «ευχαριστώ» σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη (pics)

To «ευχαριστώ» σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη (pics)

To «ευχαριστώ» σε ΠΑΟΚ και Σαββίδη (pics)

bet365

Οι αναφορές των εκπροσώπων του Πόντους Βέρνμπλουμ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σουηδού χαφ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μπέτις - Λεβάντε με 200+ ειδικά στοιχήματα και με κορυφαίες online αποδόσεις! (21+)

«Αφού κυνηγηθήκαμε τους δύο τελευταίους μήνες από όλους τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα (έτσι αισθανθήκαμε), με ανακούφιση τους λέμε τα νέα: ναι, ο Πόντους Βέρνμπλουμ εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ!», σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο μάνατζερ του Σουηδού ποδοσφαιριστή, Πάτρικ Μορκ.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος και εκπρόσωπος του Βέρνμπλουμ, Καρλ Φάγκερ, που τον συνόδεψε στη Θεσσαλονίκη και είχε τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ανάμεσα τους και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης που διακρίνεται στη φωτογραφία, έγραψε:

«Πριν από 10 χρόνια, γνώρισαν έναν νέο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στο Γκέτεμποργκ. Σήμερα υπογράψαμε μαζί το τέταρτο συμβόλαιο. Πολύ χαρούμενος που είμαι ατζέντης και φίλος του Βέρνμπλουμ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη για την εξαιρετική τους συνεργασία για να γίνει η μεταγραφή».

Former CSKA Moscow star Pontus Wernbloom has made his choice: the new club is PAOK FC in Greece. Here with GSM's Carl Fhager and PAOK general manager Chrysostomos Gagatsis.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Mörk (@agentmork) στις

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα