Το τελευταίο εμπόδιο πριν τις υπογραφές με Βέρνμπλουμ

Το τελευταίο εμπόδιο πριν τις υπογραφές με Βέρνμπλουμ

Το τελευταίο εμπόδιο πριν τις υπογραφές με Βέρνμπλουμ

bet365

Μία σημαντική παράμετρος της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ είναι η εγκατάσταση της οικογένειας του στη Θεσσαλονίκη, που θα πρέπει να ξεπεραστεί πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (3/8) στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα που θα πρέπει να κλείσουν πριν από τις υπογραφές.

Μαζί με τον Βέρνμπλουμ έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα και η σύζυγός του, Νίνα, η οποία από χτες βρίσκεται σε αναζήτηση της κατοικίας για όλη την οικογένεια, που θα έρθει από την Σουηδία για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Οι συγκεκριμένες απαιτήσεις και τα στάνταρ που θέτει η κυρία Βέρνμπλουμ, σ' ότι αφορά την κατοικία στη Θεσσαλονίκη, φρενάρουν προς το παρόν τις υπογραφές.

Να θυμίσουμε ότι και το 2014 όταν ο Σουηδός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ένας βασικός και απαράβατος όρος πριν από τις υπογραφές ήταν η αλλαγή κατοικίας και η μετακόμιση της οικογένειας σε μια περιοχή κοντά στο προπονητικό κέντρο της ρωσικής ομάδας.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το θέμα των υπογραφών θα πάει πιο πίσω, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο σπίτι για την οικογένεια Βέρνμπλουμ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα