H συζήτηση Super League - Βασιλειάδη, οι ατάκες και το plan B της Λίγκας!

H συζήτηση Super League - Βασιλειάδη, οι ατάκες και το plan B της Λίγκας!

bet365

Στα ίδια μέρη θα... ξαναβρεθούνε Λίγκα - Υπουργός καθότι η βασική τους διαφορά (σ.σ. 12 vs 14) δεν έχει γεφυρωθεί. Οι ατάκες για την αποδοχή των... 12,5 προτάσεων και το εναλλακτικό σχέδιο της Super League.
Λιγότερο από μία ώρα κράτησε η κουβέντα των εκπροσώπων της Λίγκας με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη. Ικανό διάστημα να συμφωνήσουν ξανά ότι... διαφωνούν για τον αριθμό των ομάδων το '19-'20. Η Λίγκα εμμένει στις 14 και ο Υφυπουργός στις 12... Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Βασίλη Γκαγκάτση επί του θέματος: «Έχουμε δεχθεί τις 12,5 από τις 13 προτάσεις σας. Κάντε και εσείς μία υποχώρηση στο να τα βρούμε». Τόνιζε δε σε... πηγαδάκια πως ας δώσει πιο λίγα λεφτά στο τηλεοπτικό ο Υπουργός. Εκ μέρους της Λίγκας επέμεναν στο να πείσουν τον Υπουργό για τον αριθμό των 14.
«Δεν σας εκβιάζει κανένας. Το είπα ξανά αυτό. Η πρότασή μου είναι αυτή. Είστε ελεύθεροι να μην την αποδεχθείτε. Εσείς θα ορίζετε το πως θα λειτουργήσετε», έλεγε σχετικά ο κ. Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός φεύγοντας άφησε πάντως ένα μικρό... παράθυρο εάν η Λίγκα κάνει και άλλες θεσμικές αλλαγές και μειώσει τους δανεικούς. Από την Super League πάντως στην συζήτηση που έγινε έδειξαν να αναφέρουν πως υπάρχει και plan B επί των τηλεοπτικών και ότι θα μπορούσαν να επιλέξουν αυτό αλλά επιλέγουν να προσπαθήσουν να τα βρουν με τον Βασιλειάδη. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει νέα συνάντηση των 2 πλευρών αλλά και νέο Δ.Σ. στην Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα