Δεν κάνει πίσω για τις 12 το '19-'20 ο Βασιλειάδης, όλα ξανά στον... αέρα!

Δημήτρης Τομαράς
Δεν κάνει πίσω για τις 12 το '19-'20 ο Βασιλειάδης, όλα ξανά στον... αέρα!

bet365

Από το Υφυπουργείο και τον Γιώργο Βασιλειάδη εξακολουθεί να προκύπτει ότι δεν συζητάει για 14 ομάδες το 2019-2020 και εμμένει στις 12, κάτι που σημαίνει... φτου και από την αρχή και όλα στον αέρα για το πρωτάθλημα.
Από πλευράς του Υφυπουργείου τα νεότερα είναι πως η πλευρά του κ. Βασιλειάδη δεν δέχεται τον αριθμό των 14 για εκείνη την χρονιά. Πως επιμένει στις 12 και ότι σε διαφορετική περίπτωση το ποδόσφαιρο και η Super League θα πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικό πλάνο. Για να λειτουργεί έτσι ο Συναιτερισμός και για να συνεχίζει να έχει στάση κατά των 12 ομάδων σημαίνει πως υπάρχει και άλλο σχέδιο για τη νέα χρονιά. Αυτήν την στιγμή πάντως τα πάντα συνεχίζουν να είναι στον... αέρα και μαζί και η σέντρα του πρωταθλήματος στην ώρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα