Ο Άρης κλείνει τον Φραντσίσκο Σέρο! (vid)

Ο Άρης κλείνει τον Φραντσίσκο Σέρο! (vid)

Ο Άρης κλείνει τον Φραντσίσκο Σέρο! (vid)

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών του με τον 30χρονο Αργεντίνο μέσο Φραντσίσκο Σέρο ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, ιδιαίτερη ικανότητα στο ανασταλτικό παιχνίδι ο οποίος πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην πατρίδα του, ενώ η περσινή πρώτη απόπειρα εκτός Αργεντινής δεν ήταν η πιο ευχάριστη. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Κίλμες ενώ την τριετία 2011-2014 αγωνίστηκε στη Βελέζ όπου μέτρησε 79 συμμετοχές κι έζησε παράλληλα σπουδαίες στιγμές κατακτώντας τρεις τίτλους. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια τριετία στην Ρασίνγκ Κλουμπ όπου ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας καθώς χρησιμοποιήθηκε σε 80 αγώνες. Το γεγονός ότι διαθέτει ισπανικό διαβατήριο ήταν το πλεονέκτημά του για να μετακομίσει στη Γηραιά Ήπειρο καθώς την περσινή χρονιά έπαιξε στη Ράγιο Βαγεκάνο. Η σεζόν άρχισε εξαιρετικά γι’ αυτόν, αλλά μετά από ένα σημείο με απόφαση του προπονητή Μίτσελ ουσιαστικά έχασε τον ρόλο του με συνέπεια να χρησιμοποιηθεί σε 13 παιχνίδια.

Ο Πάκο Ερέρα εκτιμά την ικανότητά του στον ανασταλτικό τομέα κι αυτός είναι ο βασικός λόγος της επιλογής του. Τον γνωρίζει από την περσινή σεζόν στη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά ούτως ή άλλως είχε άποψη για τον Σέρο καθώς παρακολουθεί το Πρωτάθλημα της Αργεντινής. Έτσι εισηγήθηκε την απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Φραντσίσκο Σέρο έχει μάλιστα και μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα