Αυτοί είναι οι διαιτητές για τη νέα σεζόν της Super League

Gazzetta team
Αυτοί είναι οι διαιτητές για τη νέα σεζόν της Super League

bet365

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα ανακοίνωσε τους πίνακες διαιτησίας με τον Γιώργο Κομίνη του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να βρίσκεται κανονικά στους πίνακες, σε αντίθεση με τους Καλογερόπουλο, Μάνταλο, Αρετόπουλο και Στυλιάρα οι οποίοι κόπηκαν.

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτησίας ενόψει της νέας σεζόν με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα να συμπεριλαμβάνει κανονικά τον Γιώργο Κομίνη ο οποίος διαιτήτευσε το επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Αντίθετα, κόπηκαν οι Καλογερόπουλος, Μάνταλος, Αρετόπουλος και Στυλιάρας και συνολικά δέκα διαιτητές έμειναν εκτός πινάκων διαιτησίας της Super League.

Αναλυτικά τα ονόματα των διαιτητών:

Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα