Ο ακριβός Σολδάνο και ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο ακριβός Σολδάνο και ο ΠΑΟΚ (vids)

Gazzetta team
Ο ακριβός Σολδάνο και ο ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Μια ακριβή περίπτωση, αυτή του Φράνκο Σολδάνο, επιστρέφει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, που (ξανά) ρώτησε για τον Αργεντινό φορ της Ουνιόν, όπως έκανε και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο δεν είναι άγνωστο στον ΠΑΟΚ, που μπορεί να κοιτάξει την (ακριβή) περίπτωση του 24χρονου Αργεντινού, αν δεν προχωρήσουν οι υποθέσεις του Τέεμου Πούκι και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών-στόχων, που βρίσκονται πολύ πιο μπροστά στην «ασπρόμαυρη» μεταγραφική λίστα για τη θέση του επιθετικού.

Ο «Δικέφαλος» τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε κάνει μια πρώτη «κρούση» για τον σέντερ φορ της Ουνιόν Σάντα Φε, τον ξανακοίταξε και τον Δεκέμβριο, αλλά δεν το προχώρησε, καθώς υπάρχουν αρκετά εμπόδια και κυρίως αυτό το καθεστώς της συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή, με την ομάδα του (κατέχει κοντά στο 75%), του πατέρα του και του εκπροσώπου του, Ερνάν Ρουμπιόλα, ο οποίος έχει πείσει τη διοίκηση της Ουνιόν ότι μπορεί να τις φέρει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση.

Ο Σολδάνο, που φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 11 γκολ στην Superliga και σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι του Κόπα Σουνταμερικάνα, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2019) και η Ουνιόν του έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου, αν και οι πρώτες αναφορές για τις απαιτήσεις της μοιάζουν υπερβολικά μεγάλες και πλησιάζουν τα 5 εκατ. δολάρια!

Ο εκπρόσωπος του πριν από λίγες μέρες, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, υποστήριξε ότι το ενδιαφέρον για τον 24χρονο επιθετικό θα αρχίσει να μεγαλώνει από ομάδες της Ευρώπης, μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γνωρίζοντας ότι η μεταγραφική περίοδος είναι αρκετά μεγάλη αυτό το καλοκαίρι.

Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σολδάνο, καθώς έχει και ένα επιπλέον ατού και αυτό αφορά την απόκτηση του ιταλικού διαβατηρίου, που παίζει σημαντικό ρόλο για να ανοίξει την πόρτα προς την Ευρώπη.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα