Το ταξίδι του Γρηγορίου στις ΗΠΑ (pics)

Το ταξίδι του Γρηγορίου στις ΗΠΑ (pics)

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά αγώνες του MLS όπου κι εντυπωσιάστηκε αλλά και προβληματίστηκε από όσα είδε σε σχέση με την Ελλάδα.

Μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο και από την στιμή που δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει την ευκαιρία να κάνει ταξίδια παρακολουθώντας από κοντά τον τρόπο προετοιμασίας των ξένων ομάδων σε μεγάλα πρωταθλήματα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λος Άντζελες όπου συναντήθηκε με τον άλλοτε τεχνικό των ΗΠΑ, Μπομπ Μπράντλεϊ, ενώ παρακολούθησε και δύο αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες και τα προπονητικά κέντρα αλλά και από τον τροπο που εργάζεται το κάθε προπονητικό τιμ. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου συνηθίζει όποτε του δίνεται η ευκαιρία να κάνει τέτοια ανάλογα ταξίδια για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και στις αρχές Απριλίου είχε βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μπεσίκτας όπου είχε συναντηθεί και με τον προπονητη της ομάδας, Σενιόλ Γκιουνές.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα