ΟΛΗ η γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια με drone! (vids)

ΟΛΗ η γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια με drone! (vids)

Gazzetta team
ΟΛΗ η γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια με drone! (vids)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια, μεταδίδοντας εικόνα από τη γιορτή των «κιτρινόμαυρων» Πρωταθλητών, σε μια ιστορική παραγωγή! Δείτε αποκλειστικά πλάνα με drone!

Σε ένα πολύωρο live στην επίσημη σελίδα στο facebook και με επίπεδο πρωτόγνωρο για το ελληνικό internet, το gazzetta.gr κάλυψε με drone και πολλαπλές λήψεις όλη τη γιορτή της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια!

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, το gazzetta.gr είχε στήσει... κανονικό συνεργείο παραγωγής με την Wethepeople στη Νέα Φιλαδέλφεια, μεταδίδοντας εικόνα από το σημείο που χτυπούσε η καρδιά της Ένωσης. Οι συνδέσεις ήταν συνεχείς, με τον Δημήτρη Βέργο που έκανε την παρουσίαση να δίνει... μικρόφωνο στους τρελαμένους οπαδούς της ΑΕΚ και τους εικονολήπτες να χαρίζουν εκπληκτικά πανοραμικά πλάνα, καταγράφοντας με μοναδικό τρόπο τη γιορτή!

Παράλληλα, ο Βασίλης Τσίγκας ακολουθούσε το πούλμαν σε όλη τη διαδρομή του, καταγράφοντας όλες τις ιστορικές στιγμές των ΑΕΚτζήδων και περνώντας τα πλάνα του στη live μετάδοση! Οι συνδέσεις ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα και έκλεισαν μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε ξανά όλα τα video με ένα click!

Δείτε την τελευταία σύνδεση με πλάνα από όλη την βραδιά!

Δείτε τον πανικό με την άφιξη του πούλμαν!

Δείτε την σύνδεση λίγο πριν φτάσει το πούλμαν

Δείτε το live με τη Φιλαδέλφεια να γεμίζει κόσμο

Δείτε το live που έγινε αμέσως μετά την απονομή στην Ένωση, με το μικρόφωνο να περνά στον κόσμο!

Δείτε το pregame video με πλάνα από drone!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα