SL K-15: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1

Δημήτρης Τομαράς
SL K-15: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1

bet365

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League η Κ-15 του Ολυμπιακού καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης.
Σε αγώνα της 21ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα των Πειραιωτών υπερείχε σε όλο το παιχνίδι, είχε δυο καλές ευκαιρίες στο α' μέρος με τον Παπανικόπουλο και σκόραρε στο β' μέρος. Στο 68' ο Φεϊζούλα βγάζει ασίστ στον Πάστρα και ο τελευταίος με σουτ "γράφει" το 1-0. Ο Ολυμπιακός ολοκήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα Super League K-15 στην 2η θέση.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης είπε: "Ολοκληρώσαμε μια χρονιά χωρίς να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν η πρόκριση στον τελικό. Σαφώς και δεν μας ικανοποιεί αυτό. Η ομάδα δούλεψε πολύ μέσα στη χρονιά και βελτιώθηκε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και θέλουμε να ετοιμάσουμε τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Μακάρι να φτάσουν στην α' ομάδα".
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καραχάλιος, Μπαλάσης, Ξεπαπαδάκης, Ράλλιος, Διονυσόπουλος, Τζιούμης, Κουϊμελής, Ντερβίσι, Αντωνάκης, Χριστόπουλος και Μεταξάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόκκου, Φρέρης, Γαρμπής, Δούμας, Βαλαής, Παστράς, Σταμέλος (65΄Μαρίνης), Σπυριδάκης (70' Κασέμι), Παπανικόπουλος(53' Φεϊζούλα), Τάμπος (65' Παπακωνσταντίνου) και Ιμπαγάσα (53' Συρμής).
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα