Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό!

Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό!

Θοδωρής Βασίλης
Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ομογενής επιχειρηματίας με περιουσία στα real estate στη Νέα Υόρκη, φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσίευμα, για την απόκτηση του Παναθηναϊκού και αναμένεται να καταθέσει πρόταση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ελλάδα - Ελβετία με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ με μεγάλη οικονομική επιφάνεια έχει ενημερώσει τον Γιάννη Αλαφούζο πως θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από το Νοέμβριο, σε στέλεχος της ΠΑΕ ο οποίος πλέον όμως έχει αποχωρήσει, ζητώντας να ενημερωθεί για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Ο επιχειρηματίας έχει πλέον γνώση των χρεών του Παναθηναϊκού αλλά αυτό δεν δείχνει να τον πτοεί αλλά και τους συμπαίκτες του που έχει μαζί του για την πιθανή αγορά.

Ο κεντρικός πυρήνας των ομογενών αποτελείται από έναν 46χρονο μεγαλοεπιχειρηματία, ειδικό στις κατασκευές και στα κτηματομεσιτικά, ο οποίος θα αναλάβει την χρηματοδότηση. Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο, για την ακρίβεια σύμβουλος σε θεσμικά όργανα, ηλικίας 40 ετών, που έχει σχέσεις με την ομογένεια και ένας ομογενής επιχειρηματίας 55 ετών, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και ήταν ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας.

Παράλληλα, ο επικεφαλής επιχειρηματίας, που έχει κάνει ήδη επενδύσει στην Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού, δεν έχει θέσει κάποια προϋπόθεση για να μπει στην ΠΑΕ και επιθυμία του είναι να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως όλοι τους είναι παναθηναϊκοί, μάλιστα ένας εξ αυτών υπήρξε και αντιπρόεδρος του συνδέσμου φίλων του συλλόγου στη Νέα Υόρκη, ενώ δεν φαίνεται να έχουν καμία σχέση με πρώην παράγοντες ή μετόχους του Παναθηναϊκού.

Όσο για το Athens Alive, το πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι ομογενείς είναι ενημερωμένοι, αλλά δεν πρόκειται να εμπλακούν στην κοινοπραξία. Από το περιβάλλον τους έχει διαρρεύσει πως εκτιμούν τον Γιαννακόπουλο, όπως και την προσφορά της οικογένειάς του στον Παναθηναϊκό και δεν θα είχαν αντίρρηση να συμπράξουν μαζί του για να αναλάβουν τον σύλλογο.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα