Τι δείχνουν και τι δεν δείχνουν οι κάμερες…

Τι δείχνουν και τι δεν δείχνουν οι κάμερες…

bet365

Ο ΠΑΟΚ προσκόμισε οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν προκύπτει επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιώργο Κομίνη.

Η κίνηση της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ να περιλάβει στο υπόμνημά της προς τον δικαστή κ. Καποδίστρια υλικό από τα αποδυτήρια της Τούμπας, το βράδυ της 11ης Μαρτίου, έχει ως σκοπό να αποδείξει συγκεκριμένα γεγονότα (πότε ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες από το διαιτητή, αν και πότε ο κ. Κομίνης κάλεσε τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί ο αγώνας), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν προκύπτει από τις εικόνες ότι υπήρξε επαφή μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Γιώργου Κομίνη.

Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως όσοι έχουν βρεθεί στα αποδυτήρια της Τούμπας γνωρίζουν πολύ καλά πως οι διαιτητές έχουν δικό τους αποκλειστικό χώρο. Το να έχει απλώς περάσει ο κ. Σαββίδης έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, διαβαίνοντας το διάδρομο των αποδυτηρίων δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως «παρουσία του Σαββίδη στα αποδυτήρια», όπως αναφέρεται κατά κόρον τις τελευταίες ώρες, σε μια προσπάθεια να προκληθούν επιπλέον «κατηγορίες» για τον ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Από το οπτικοακουστικό υλικό προκύπτει, επίσης, ότι ουδέποτε οι παίκτες ή κάποιο μέλος της αποστολής της ΑΕΚ, είχε δει το όπλο πάνω στον Ιβάν Σαββίδη, με το όλο περιστατικό εντός του αγωνιστικού χώρου να μην είναι περισσότερο από 25 δευτερόλεπτα.

Στο βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, εκείνο το βράδυ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφυγαν για τα αποδυτήρια τρία λεπτά μετά την αποχώρηση του κ. Σαββίδη.

Τέλος, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Γιώργος Κομίνης δεν είχε ποτέ κάποια όχληση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν είχε συμβεί αυτό, θα το είχε ήδη καταθέσει εγγράφως, είτε στο φ.α., είτε στην ένορκη κατάθεση που έδωσε στο Σώμα Αθλητικής Βίας ή ακόμη-ακόμη στην συμπληρωματική έκθεση, που απέστειλε στον κ. Καποδίστρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα