Ομάρ: «Αρρωστημένο αυτό που έγινε στην Τούμπα»!

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Αρρωστημένο αυτό που έγινε στην Τούμπα»!

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έκρυψε το σοκ και την δυσφορία του για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με δηλώσεις του σε νορβηγικό ΜΜΕ και με αφορμή την κλήση του στην Εθνική.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στην συνέντευξή του στη νορβηγική Dagbladet είπε για:
Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και το τι έγινε: «Τι να πω πραγματικά; Αυτό που συνέβη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι αρρωστημένο. Είδα τι έγινε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι αρρωστημένο αυτό που έγινε στην Τούμπα! Στην προηγούμενη αγωνιστική ματαιώθηκε το δικό μας ματς και πλέον δεν υπάρχουν αγώνες λόγω του περιστατικού. Είναι βαρετό και κουραστικό, αλλά ελπίζω μετά τη διακοπή των Εθνικών το πρωτάθλημα να αρχίσει ξανά, Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Θα έχει ενδιαφέρον το τι θα συμβεί (σ.σ. εννοεί με τις ποινές)> Είναι τελείως αρρωστημένο αυτό που συνέβη. Άγριες καταστάσεις και όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Είναι αρρωστημένο».
Το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Επικρατεί χάος! Ελπίζω να μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση και να ηρεμήσουν όλα, ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, στο να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι φίλαθλοι να μπορούν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο και όχι αυτήν την τρέλα».
Τον Ολυμπιακό και τον Γκαρθία: «Είναι δύσκολο. Είχαμε συνηθίσει στο να κερδίζουμε και να είμαστε κυρίαρχοι. Όταν... δηλητηριάζεται αυτό, είναι δύσκολο. Στο κάνουν δύσκολο. Νιώθαμε πως οι άνθρωποι και ο κόσμος ζητούσαν ακόμα παραπάνω από εμάς. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, η ομάδα δεν τα έχει πάει τόσο καλά όσο θα ήθελε, αλλά είμαστε μαχητές και δεν εγκαταλείπουμε. Θα δούμε πως θα πάει. Πολλά εξαρτώνται και από το τι θα γίνει με τους βαθμούς για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν έχουμε εγκαταλείψει την προσπάθεια. Δεδομένα δεν τα έχουμε παρατήσει.
Για το θέμα του κόουτς ήρθε νέος προπονητής τον Ιανουάριο, όμως εγώ δεν το κοιτάζω αυτό υπό την έννοια ότι κάνω ότι μου πει ο προπονητής μου, όποιος και αν είναι αυτός. Ωστόσο, κάθε αλλαγή προπονητή σίγουρα έχει το κόστος της στην ομάδα. Κάθε φορά που έρχεται κάποιος, όλοι ξεκινούν από την αρχή. Είναι σαν να έχεις έναν άσπρο πίνακα για τον γεμίζεις ξανά. Πρέπει να του δείξεις ποιος είσαι και ότι αξίζεις να παίζεις. Έτσι συμβαίνει πάντα. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που είμαι υγιής τώρα και μπορώ να παίζω».
Την Εθνική: «Είναι πάντα μια μεγάλη τιμή να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας. Η ομάδα θέλει να εμφυσήσει μια νοοτροπία νικητή στους νέους παίκτες. Θέλουμε να έχουμε την λογική του νικητή. Όταν θα έρθουν τα σημαντικά ματς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να βρεθούμε στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις και έτσι ξεκινάει κάθε ομάδα: από την αρχή. Νέα χρονιά και νέες ευθύνες. Τα φιλικά απέναντι στην Αυστραλία και την Αλβανία θα μας βοηθήσουν σίγουρα να δέσουμε σαν ομάδα. Όλα τα ματς σημαίνουν κάτι. Είναι σημαντικό και όταν προπονούμαστε μαζί γιατί δεν γίνεται τόσο συχνά. Όταν είσαι καλά και συμπεριλαμβάνεσαι στην Εθνική είναι σημαντικό. Εγώ πάντα είμαι εδώ για την Εθνική και συμφωνώ σε όσα λέει ο κόουτς για την προσπάθεια και την εικόνα που πρέπει να δείχνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα