Με Νταβιώτη στο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα ο Ατρόμητος

Με Νταβιώτη στο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Με Νταβιώτη στο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα ο Ατρόμητος

bet365

Με τον νεαρό Νταβιώτη, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ατρόμητος στο φιλικό που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώθηκε με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει στα πλάνα του για το παιχνίδι το νεαρό Νταβιώτη.

Στο φιλικό δεν θα αγωνιστούν οι Λαζαρίδης, Στρούγγης και Κίναλης που θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας Κ-20.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Για το φιλικό αυτό δεν υπολογίζονται επίσης ο Ανδρέας Γιαννιώτης που θα προπονηθεί το πρωί στο Μαζαράκη με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα όπως και ο Θοδωρής Βασιλακάκης που θα κάνει εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης με το γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Στο προπονητικό θα βρεθεί αύριο και ο Γιώργος Μανούσος που θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του αρμόδιου γυμναστή, Γιώργου Πήδουλα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου χωρίς την παρουσία κοινού και εκπροσώπων τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα