Λουτσέσκου: «Με ισορροπία να παίρνουμε αυτό που πρέπει από κάθε παιχνίδι» (vid)

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Με ισορροπία να παίρνουμε αυτό που πρέπει από κάθε παιχνίδι» (vid)

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ρουμάνο να τονίζει πως στην συνέχεια η ομάδα του θα πρέπει να έχει ισορροπία για να παίρνει αυτό που πρέπει από κάθε ματς.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής:

Για τη σημερινή νίκη: «Με ικανοποιεί η νίκη σε κάθε παιχνίδι, αυτή είναι που έχει σημασία. Σημαντικό είναι να ξεχάσουμε κι αυτή τη νίκη και να προχωρήσουμε στο ματς της Τετάρτης. Ήταν κρίσιμο παιχνίδι, όλα είναι κρίσιμα. Πρέπει να πάρουμε τα σωστά πράγματα από κάθε ματς και να εστιάζουμε και στην πνευματική μας προετοιμασία».

Για τα δύο εκτός παιχνίδια που ακολουθούν: «Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς του Κυπέλλου. Μετά έχουμε ένα εκτός έδρας, αλλά πρέπει να πάμε βήμα, βήμα παιχνίδι με παιχνίδι, να παίζουμε με σωστή ισορροπία και να παίρνουμε ότι πρέπει από κάθε παιχνίδι».

Για το ροτέισον: «Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ενδεκάδα με εμπειρία και φρεσκάδα. Κάποιοι παίκτες θα παίξουν και σε αυτά τα τρία παιχνίδια ή τουλάχιστον θα ξεκινήσουν σε αυτά».

Για τη "μάχη" του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να πω κάτι, η προσοχή μας πρέπει να είναι στη δική μας ομάδα, για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν θέλει περισσότερο επιθετικό ή κεντρικό αμυντικό: «Πριν κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή, πιο σημαντική είναι η δουλειά μας εδώ, το πως δουλεύουμε καθημερινά. Εμπιστεύομαι τη δουλειά των παικτών μου. Ίσως ο κόσμος πιστεύει ότι μία μεταγραφή θα βελτιώσει τα πράγματα, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα και ειδικά στη χειμερινή περίοδο. Για εμάς η ισορροπία είναι πιο σημαντική κι έχουμε βρει πλέον μία ισορροπία στην ομάδα. Είχα μιλήσει και την Παρασκευή για τους επιθετικούς, έχουμε τον Πρίγιοβιτς και τον Κουλούρη. Πίσω από τους επιθετικούς έχουμε 7 παίκτες στο κέντρο και 4 παίκτες στην άμυνα. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να προσφέρει. Και πείτε πως με τόσα πρωταθλήματα να τρέχουν τώρα, ποια ομάδα θα αποδεσμεύσει έναν παίκτη που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, έχει ρίσκο, γιατί αν δεν βρεις έναν σωστό στόχο, μπορεί να χαλάσεις την ισορροπία της ομάδας σου. Και πρέπει να κοιτάξουμε κι αν αυτός ο παίκτης έπαιζε την προηγούμενη περίοδο. Είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε».

Για τον Αζεβέδο: «Ο Αζεβέδο, είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, έχει παραστάσεις από το Champions League, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες με πρωταθλήματα και τίτλους. Είναι μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή δεν είναι back up κανενός, θέλω όταν μπει στο γήπεδο να είναι αυτός που πρέπει να είναι, ήρθε τη στιγμή που ήρθε, οπότε θα πρέπει να πάρει το χρόνο που χρειάζεται».

Για το αν θεωρεί ότι μία μεταγραφή σε αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι καλή για την ομάδα: «Αν βρούμε έναν παίκτη που θα αποτελεί μία καλή ευκαιρία, θα είναι ευπρόσδεκτη, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή να βρούμε μία τέτοια περίπτωση. Πίσω από αυτό το σύνολο, υπάρχει μία τεράστια δουλειά που μας αφήνει ικανοποιημένους. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας και θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε σε μία πολύ καλή περίοδο και εμπιστευόμαστε την ομάδα. Έχουμε 4 αμυντικούς, υπάρχει και ο Πούγγουρας».

Για τον Μακ: «Κάθε παίκτης που αγωνίζεται μπροστά μας δίνει κάτι. Ο Μακ έδωσε το γκολ, ο Λημνιός την πίεση για το τρίτο γκολ, ο Τζάλμα πολύ καλά στοιχεία στο ένας με έναν. Θα πρέπει να μπαίνουν παίκτες που θα μας δίνουν άλλα στοιχεία και όποιοι μπαίνουν θα έχουν την... πείνα για να δείξουν ότι μπορούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα