Η Λίγκα δίνει το στίγμα της για το τηλεοπτικό συμβόλαιο!

Δημήτρης Τομαράς
Η Λίγκα δίνει το στίγμα της για το τηλεοπτικό συμβόλαιο!

bet365

Την ώρα που εδώ και μέρες υπάρχει η διαρροή ότι η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση κινδυνεύει να... σπάσει η Λίγκα συνεδριάζει το μεσημέρι της Παρασκευής για να πάρει τις αποφάσεις της.
Εδώ και μέρες έχει διαρρεύσει από το ρεπορτάζ ότι από τις 15 Γενάρη (σ.σ. η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν 30 Νοεμβρίου αλλά μετά πήρε παράταση για τις 15 Γενάρη) και μετά θα 'σπάσει' η κεντρική διαχείριση εξαιτίας της διαρκούς αναβλητικότητας της Super League και της άρνησης των ανθρώπων των ομάδων να δεχθούν την συνολική πρόταση των 30 εκατ. ευρώ της NOVA για 15 ομάδες. Την Παρασκευή λοιπόν οι ομάδες θα μαζευτούν στην Λίγκα για Δ.Σ. για να αποφανθούν εν τέλει εάν αποδέχονται ή όχι την συγκεκριμένη πρόταση του συνδρομητικού καναλιού για το επόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Υπάρχουν διάφορες... φωνές και τάσεις αυτήν την στιγμή, ωστόσο το μεσημέρι της Παρασκευής θα φανούν περισσότερα.
Στην παρούσα φάση δεν προκύπτει η Super League να έχει πιο καλή προσφορά αλλά κακά τα ψέμματα και η NOVA στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την δυναμική της στο πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια και οι δύο πλευρές έχουν λόγους για το 'ναι' παρά το γενικότερο αρνητικό κλίμα που δείχνει να έχει... καλλιεργηθεί. Η σχετική ενημέρωση της Λίγκας:
Την Παρασκευή 12/01/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Διαπραγμάτευση με NOVA (δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2018-19).
2/ Διάφορα.
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα