Αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζητάει η πλευρά Λέτο

Αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζητάει η πλευρά Λέτο

Gazzetta team
Αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ζητάει η πλευρά Λέτο

bet365

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών από την προσφυγή του Σεμπάστιαν Λέτο, αφού δικηγόρος του Αργεντινού έκανε αίτημα ενεργοποίησης της ποινής.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η δικηγόρος του Σεμπάστιαν Λέτο γνωστοποίησε πως έχει ζητηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Διαφορών ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον Στράτο Σωπήλη, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του τριφυλλιού να ζητά αναβολή της υπόθεσης σύμφωνα με τη «Livesport»

Η δικηγόρος του Λέτο, Ασπασία Σουλούκου τόνισε: «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;». Ο Στράτος Σωπήλης απάντησε στην Σουλούκου: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;»,και η δικηγόρος είπε: «Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».

Η Ασπασία Σουλούκου ζητάει αφαίρεση βαθμών και για τους Τοτσέ και Εσιέν.

Στη συνεδρίαση υπήρχαν και προσφυγές των Μπούρμπου, Μαρίνου, Π. Σπυρόπουλου και Πέτριτς οι οποίες θα εκδικαστούν στις 8 Ιανουαρίου

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα