«Θέμα» με Μασούντ και Οικονόμου στον Πανιώνιο!

Θοδωρής Βασίλης
«Θέμα» με Μασούντ και Οικονόμου στον Πανιώνιο!

bet365

Αβέβαιο πλέον το μέλλον του Σοτζέι Μασούντ στον Πανιώνιο, καθώς ο Ιρανός χαφ κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί σε υποχρεωτική άδεια ενός μηνός και σύντομα θα του επιβληθεί και ποινή! Τιμωρία και για Οικονόμου!
Θέμα με τον Μασούντ έχει προκύψει στον Πανιώνιο και πλέον το μέλλον του Ιρανού στη πλατεία μοιάζει αβέβαιο. Ο έμπειρος χαφ κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί σε υποχρεωτική άδεια ενός μηνός από τους «κυανέρυθρους» και αυτό ενδέχεται να επιφέρει εξελίξεις.
Απόρροια του παραπάνω ήταν τα τελευταία συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε, για αυτό κλήθηκε σε απολογία (θα αποφασιστεί άμεσα η ποινή του), ενώ απουσίαζε από τη σημερινή (Τρίτη) προπόνηση. Σε αυτή βρέθηκε ο Νίκος Ζαμάνης και θέλησε να «ξυπνήσει» το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις. Οι παίκτες τα «άκουσαν» και ιδιαίτερα ο Οικονόμου για την αποβολή του στην Ξάνθη. Μάλιστα είναι πιθανό και σε εκείνον να υπάρξει κάποια ποινή.
Την ίδια στιγμή ο Παναγιώτης Κόρμπος παραιτήθηκε από αρχηγός της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα