Μαρινάκης στον Ρέντη: «Δώστε τα όλα για πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να σας κοντράρει»!

Μαρινάκης στον Ρέντη: «Δώστε τα όλα για πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να σας κοντράρει»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης στον Ρέντη: «Δώστε τα όλα για πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να σας κοντράρει»!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στον Ρέντη, υπενθύμισε σε τεχνικό τιμ και παίκτες του Ολυμπιακού τον στόχο του τίτλου και τους μετέφερε ότι εάν είναι σοβαροί κανείς δεν τους κοντράρει!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο μετά το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη (σ.σ. τυπικά αυτό θα γίνει βέβαια με το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οπότε και θα αναλάβει ο Γιάννης Μώραλης), δείχνει (ξανά) πως είναι πάντα παρών για την ομάδα του Ολυμπιακού. Την Πέμπτη βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Ρέντη και είδε τους χώρους όπου γίνονται νέες εγκαταστάσεις για την Ακαδημία. Είχε δε την ευκαιρία να τα πει και με τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού που ετοιμάζονταν να μπουν για προπόνηση. Το... μήνυμά του ήταν σαφές και με στόχο την συσπείρωση και συστράτευση δυνάμεων στον σύλλογο.

«Δώστε τα όλα για πρωτάθλημα! Είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για εμάς και φέτος. Εφόσον είστε σοβαροί και προσηλωμένοι κανείς δεν μπορεί να σας κοντράρει!», ήταν μερικές από τις επισημάνεις του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την πρώτη ομάδα με το τεχνικό team και τους παίκτες να δείχνουν να συναισθάνονται πλήρως την σημασία των λεγομένων του. Το... sms του Βαγγέλη Μαρινάκη πάντως ήταν πιο ξεκάθαρο από ποτέ προς τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο κ. Μαρινάκης συνομίλησε και με στελέχη των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα