Ο Μιραλάς διανύει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν το κρύβει! (pic)

Ο Μιραλάς διανύει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν το κρύβει! (pic)

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς όχι μόνο δεν υπολογίζεται από τον Άνσγουορθ, αλλά τον έδιωξε και από την προπόνηση. Ο Βέλγος διανύει μια δύσκολη κατάσταση και δεν το κρύβει.

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Στο gazzetta.gr σάς έχουμε γράψει για τα δεδομένα της κατάστασης που υπάρχει για το ενδεχόμενο επιστροφής του Μιραλάς στο Λιμάνι.

Ο Βέλγος μέσω ενός Insta Story το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δεν κρύβεται για το ότι διανύει τις πιο σκληρές μέρες του στο Μέρσισαϊντ, με τον Ολυμπιακό να έχει στραμμένη την προσοχή του πάνω του ενόψει Γενάρη.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα. Όμως, στη ζωή υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά από την κατάστασή μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα