Σισέ: «Νίκη για τον κόσμο μας»

Gazzetta team
Σισέ: «Νίκη για τον κόσμο μας»

bet365

Ο νεαρός αμυντικός πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου και μίλησε για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Οχι μόνο ήταν έκπληξη που μπήκε στην 11αδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη το γεγονός ότι ήταν ο MVP της αγωνιστικής! Ο λόγος για τον Παπέ Σισέ ο οποίος πήρε το βραβείο κι έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Νόva.

Για τις σκέψεις του για την βράβευση του καλύτερου παίκτη της 8ης αγωνιστικής:
«Είμαι πολύ συγκινημένος. Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Νιώθω πάρα πολύ συγκινημένος από τα λόγια που άκουσα τώρα από τον κύριο Σάββα Θεοδωρίδη. Με έχουν αγγίξει και με κάνουν να νιώθω ακόμη πιο δυνατός για να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια του. Νιώθω πάρα πολύ δυνατός για τη συνέχεια».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Είμαστε πανέτοιμοι. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε πανέτοιμοι ψυχολογικά για να πάμε εκεί και να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε να κερδίσουμε για τους φιλάθλους μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε τη νίκη από αυτό τον αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για τα μηνύματά τους και τη στήριξη τους με τα μηνύματά που μου στέλνουν συνεχώς στα social media. Νιώθω πάρα πολύ δυνατός με αυτά τα μηνύματα.
Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα προσπαθήσω πολύ περισσότερο, καθώς ακόμα είμαι μικρός, για να κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα. Δεν βρίσκομαι εδώ για να παίξω για τον εαυτό μου, αλλά να κερδίσω και τους 2 τίτλους με τον Ολυμπιακό».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα