Με 25 χιλιάδες σε κάθε ματς!

Με 25 χιλιάδες σε κάθε ματς!

Με 25 χιλιάδες σε κάθε ματς!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετά και τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, βλέπει μπροστά και σχολιάζει τι θα γίνεται στην Τούμπα μετά από λίγες εβδομάδες. Τα πρώτα σχόλια για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και κάτι τελευταίο για Σάββα Θεοδωρίδη και Γιώργο Κομίνη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σάλκε – Μάιντζ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση προετοιμασίας για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχε παραπάνω μέρες ο Δικέφαλος του Βορρά σε σχέση με τον αντίπαλό του, που έπρεπε να πάει στη Βαρκελώνη και να παρακαλάει να μην έχουν κέφια οι γηπεδούχοι.... Αυτό έγινε και ο Ολυμπιακός έφυγε με το αξιοπρεπές-καλό σκορ και όχι καλό αποτέλεσμα όπως άκουγα στις δηλώσεις το βράδυ της Τετάρτης. Για να το κλείσουμε αυτό, πιο βαρετό παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει σε σχέση με αυτό το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός…


Από την άλλη στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να φέρουν σε επαφή την ομάδα με τον κόσμο. Αυτή η απόσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της τιμωρίας, έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα, ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν δώσει αγώνα με την συμπαράσταση των φιλάθλων. Και αυτό θα συνεχιστεί γι’ αρκετό καιρό ακόμη.

Θετικό ήταν αυτό που έγινε, η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει –παραδοσιακά- τεράστια επαφή και σχέση και εξάρτηση με τον κόσμο και σίγουρα όλοι όσοι βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα πήραν δύναμη από τους 10 χιλιάδες που βρέθηκαν χθες στις κερκίδες του γηπέδου. Κατά την άποψή μου μάλιστα, αυτό πρέπει να καθιερωθεί. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο διαφορετικός από το ματς που έρχεται με τον Αστέρα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες και την άλλη εβδομάδα πρέπει να ανοίξουν οι πόρτες του γηπέδου και όσο πάει μέχρι την τιμωρία ή και περισσότερο.

Αν κάποιοι ένιωσαν έκπληξη από την παρουσία 10 χιλιάδων οπαδών σε μία προπόνηση, πρέπει να περιγράψω ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη η πόλη αρχίζει και «τρέμει». Όλοι νιώθουν ότι ο ΠΑΟΚ θα το διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όλοι βλέπουν ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και επειδή ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος ή κοντά στην πρώτη θέση για καιρό, περιμένετε πολύ πιο ακραίες καταστάσεις…

Εγώ πάω και στοίχημα ότι… από Δεκέμβριο και μετά που τελειώνει η τιμωρία, η Τούμπα θα έχει μόνιμα πάνω από 20-25 χιλιάδες κόσμο. Αυτή θα είναι και η μαγεία του φετινού πρωταθλήματος! Ο κόσμος βλέπει ότι αλλάζει και «καθαρίζει» η κατάσταση, ο κόσμος γυρίζει στα γήπεδα και οι ΠΑΟΚτσήδες θα είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν…

* Παραδέχομαι ότι για τον Σάββα Θεοδωρίδη έχω γράψει πολλά και διάφορα. Φυσικά και το κόβω, σεβόμενος κάποια πράγματα. Προφανώς αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του να μιλάει δημοσίως στην κάμερα, κάτι που τον βοηθάει να παραμένει όρθιος και δυνατός.. Μπράβο του. Αφού αυτό τον βοηθάει, καλά κάνα και ας λέει… διάφορα. Γι’ αυτό το τελευταίο… «ο Κομίνης σε ένα ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μας έπαιξε 80-0» θεωρώ ότι έκανε χιούμορ πολύ υψηλού επιπέδου.. (Γι’ αυτό δεν γράφω κάτι για το 20% που αγνοείται…).

Όσον αφορά στον Κύζα που ανέφερε, ή για τον τελικό με τον Καλφόγλου, ένα μόνο πράγμα. Κύζας και Καλφόγλου που έκαναν από ένα λάθος για τον ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα, αυτοί που στιγματίστηκαν με τον πιο αισχρό τρόπο από διάφορα κέντρα, έδειξαν τι σημαίνει αξιοπρέπεια. Σηκώθηκαν και έφυγαν από το χώρο, για ένα και μόνο σφύριγμα, σε ένα παιχνίδι ο καθένας! Αλήθεια, όλοι οι «φίλοι» του κυρ Σάββα και των άλλων, με τα δεκάδες λάθη σε τόσα και τόσα παιχνίδια, πάντα υπέρ του ενός, οι Σπάθες και οι Παπάδες με τους άλλους που… τους «έφυγαν», τι γνώμη έχουν ή είχαν, περί αξιοπρέπειας;
Κύζας και Καλφόγλου περπατάνε στις πόλεις τους με το κεφάλι ψηλά… Όλοι οι άλλοι;

* Τελικά ο Ολυμπιακός γιατί ήθελε τον Παπαπέτρου για το ντέρμπι; Θυμήθηκα τα παλιά με τον άλλον; Η ΚΕΔ όρισε τον Κομίνη, έναν διαιτητή εντελώς ανάποδο. Ο άνθρωπος είναι τόσο περίεργος, που μπορεί να μπει κανονικά στο πρώτο ημίχρονο (όπως έκανε στον τελευταίο αγώνα πλέι οφ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ) και στο δεύτερο ημίχρονο να βγει 100% διαφορετικός. Επηρεάζεται ο Κομίνης… Διαιτητής για τον οποίο το μόνο που ισχύει είναι… «ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.