Βιεϊρίνια: «Το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου δεν ''μετριέται'' με τίποτα» (vid)

Βιεϊρίνια: «Το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου δεν ''μετριέται'' με τίποτα» (vid)

Newsroom
Βιεϊρίνια: «Το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου δεν ''μετριέται'' με τίποτα»

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην κάμερα του OPEN μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τονίζοντας πως είναι πολύ ιδιαίτερο να κερδίζεις τον τίτλο μέσα στο Χαριλάου ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση που είχε κάνει στην αρχή της σεζόν.

Ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του OPEN μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με 2-1 μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» τονίζοντας πως δεν συγκρίνεται με τίποτα να κατακτάς τον τίτλο στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου σου.

Ο 38χρόνος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου του βορρά» αποκάλυψε μάλιστα και μία υπόσχεση που είχε κάνει στην Μαρία Γκοντσάρεβα, μέλος του ΔΣ των «ασπρόμαυρων», αφού της είχε πει πριν το ματς με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ πως θα γιόρταζαν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον «Λευκό Πύργο», τηρώντας έτσι τον λόγο του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλαμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Είχα υποσχεθεί στην Μαρία Γκοντσάρεβα ότι θα γιορτάζαμε όλοι μαζί στον Λευκό Πύργο το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά, τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και στα καλά και τα κακά και φυσικά στον Ιβάν Σαββίδη. Η ομάδα είχε δίψα, κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Ξέραμε ότι είχαμε ποιότητα και μπορούσαμε να παλέψουμε για τον τίτλο. Αυτό ήταν το κλειδί για εμάς, ότι παλεύαμε πολύ σκληρά. Το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο Χαριλάου δεν… μετριέται με τίποτα».

Για το αν το πρωτάθλημα το 2024 συγκρίνεται με το αήττητο του 2019:

«Είναι διαφορετικό. Το τελευταίο πρωτάθλημα το πήραμε αήττητοι. Αυτό το πρωτάθλημα όμως είναι πολύ γλυκό».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα