Stoiximan Super League: Το πλάνο για την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή

Newsroom
super

bet365

Η Stoiximan Super League... βγάζει απόψε πρωταθλητή και ένα από τα ερωτήματα αφορά την απονομή και την στέψη. Με ποιον τρόπο θα μπορέσει η διοργανώτρια αρχή να οργανώσει την απονομή, είτε εκείνη γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, είτε στη Θεσσαλονίκη.

Η μάχη για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται απόψε. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παλέψουν σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «OPAP Arena» απέναντι σε Άρη και Λαμία με στόχο το τέλος της βραδιάς να τους βρει πρωταθλητές. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αυτός που κρατάει την τύχη στα χέρια του. Σε περίπτωση που καταφέρει να επικρατήσει του Άρη, τότε θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο και θα σηκώσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η ΑΕΚ από την άλλη θέλει στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ και φυσικά δική της νίκη (ή και ισοπαλία αν ηττηθεί ο ΠΑΟΚ) για να φτάσει εκείνη στην κατάκτηση και στο back to back. Όπως γίνεται αντιληπτό, το πρωτάθλημα ενδέχεται να κριθεί ακόμα και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ένα από τα ερωτήματα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η απονομή, καθώς η αυθεντική κούπα του πρωταθλητή είναι μια και βρίσκεται στα γραφεία της Super League.

Πως θα γίνει λοιπόν η απονομή; Στην περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει απλώς να χαράξει το τρόπαιο και να το μεταφέρει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Ένωσης με τη Λαμία.

Τι γίνεται ωστόσο αν ο ΠΑΟΚ κάνει το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»; Εάν ο Δικέφαλος του Βορρά στεφθεί πρωταθλητής, τότε το τρόπαιο θα ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη, με τελικό προορισμό την Τούμπα, όπου θα βρεθούν η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου και οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα