Ολυμπιακός: Σενάρια για Ελ Καμπί και Γαλατασαράι από τους Τούρκους

ελλαδα

bet365

Για τον Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού γράφουν στην Τουρκία, όπου τονίζουν πως ο παίκτες είναι κοντά στη Γαλατασαράι.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί διανύει μία τοπ σεζόν με τον Ολυμπιακό έχοντας 32 γκολ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στο Conference League έχει δέκα φορές δίχτυα σε οκτώ παιχνίδια.

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί του έχουν ενεργοποιήσει τις ομάδες του εξωτερικού για την περίπτωση του, με ομάδες από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ να τον έχουν ήδη στη λίστα τους. Ωστόσο στην Τουρκία, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με το «yeniakit», η Γαλατασαράι δεν έχει απλώς στο μπλοκάκι της τον 30χρονο φορ αλλά είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτησή του με τις ευλογίες του προπονητή της, Οκάν Μπουρούκ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το συμβόλαιο του Μαροκινού εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Γαλατά θέλει να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή και να τον... κλέψει από τους Πειραιώτες.

Επίσης, αναφέρουν κιόλας ότι η ομάδα επικοινώνησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και γίνονται έντονες συζητήσεις για συμβόλαιο τριών ετών.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, όπως είχατε διαβάσει και στο Gazzetta, η συμφωνία με τον Μαροκινό είναι 1+1 χρόνια, με την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να διατηρεί στα... χέρια της την οψιόν ανανέωσης και στοχεύει να προσφέρει μεγαλύτερο συμβόλαιο στον διεθνή φορ και με μεγαλύτερη διάρκεια.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα