Μαυρίας: «Ο οργανισμός του Παναιτωλικού δουλεύει άψογα, ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα»

Mayrias

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στην εκπομπή «Σπορ στο Ionian» για την παραμονή του Παναιτωλικού στη Stroiximan Superleague και στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου.

Ο Παναιτωλικός έκανε πορεία... πρωταθλητισμού στα Play Out της Stoiximan Superleague και πανηγύρισε την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην οποία θα αγωνιστεί για 12η διαδοχική σεζόν. Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στην εκπομπή «Σπορ στο Ionian» για την επιτυχημένη σεζόν των Καναρινιών, την ώθηση του κόσμου και τη δουλειά του Γιάννη Πετράκη.

«Ήταν μία δύσκολη σεζόν. Τέλος καλό, όλα καλά. Μπορώ να πω, το είπα και κατά την διάρκεια της χρονιάς, ότι η ομάδα άξιζε την παραμονή. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο οργανισμός του Παναιτωλικού δουλεύει άψογα. Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που δουλεύει με υψηλές προδιαγραφές. Οι φίλαθλοι στηρίζουν πολύ. Είναι από τις λίγες επαρχιακές ομάδες που βλέπω τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στόχος ήταν η παραμονή αλλά η ομάδα μπορεί να ανέβει πιο ψηλά τις επόμενες χρονιές.

Είναι στόχος η ομάδα να διεκδικήσει τα παραπάνω. Ο πήχης πρέπει να μπαίνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Παναιτωλικός είναι συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία, καλό θα ήταν να στοχεύουμε πιο ψηλά. Η ομάδα μπορεί, ο οργανισμός προσφέρει τα πάντα», απάντησε αναφορικά με τους μελλοντικούς στόχους», ανέφερε ο Έλληνας winger, ο οποίος σε ερώτηση για την Γιάννη Πετράκη ανέφερε: «Έμπειρος προπονητής, με πολλές παραστάσεις. Βοήθησε τον καθένα ξεχωριστά και την ομάδα ως σύνολο, να καταλάβουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έθεσε στόχους βατούς για εμάς. Πιστεύω ότι για την πορεία του Παναιτωλικού αξίζει πολλά εύσημα ο προπονητής».

Κλείνοντας ο Χάρης Μαυρίας ανέφερε για τη στήριξη του κόσμου: «Όταν παίξαμε στην Καισαριανή, η εικόνα με τους οπαδούς σκαρφαλωμένους στο βουνό, τα λέει όλα. Έδειξαν πόσο παθιασμένοι είναι για την ομάδα. Όλο αυτό το ζούμε στην καθημερινότητά μας στο Αγρίνιο. Εννοείται και στους αγώνες, εντός κι εκτός. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα